Recension av Un Poco – av Niklas E.

Un Poco

När man kommer in möts man av en sparsmakad, men ändå fin inredning. Personalen tog direkt hand om oss och visade oss till bordet efter att vi hängt av oss ytterkläderna en trappa ner.

Väldigt goda bellinis som fördrink och sedan Oxcarpaccio med ruccolakräm, parmesan och pinjenötter till förrätt, där framförallt köttet var otroligt fint.

Huvudrätten bestod av hängmörad biff med rödvinssås och tryffelmajonäs. Rätten höll hög kvalitet utan att kanske vara en smaksensation. Till det, husets röda vin som var väldigt lättdrucket och gott.

Efterrätten bestod av friterade oero-kakor med mjölksorbet. Väldigt annorlunda, vilket är kul, då det oftast inte finns några roliga överraskningar på de flesta restaurangers dessertmenyer.

Servicen var överlag bra under kvällen, men väldigt opersonlig. Man gjorde det som de flesta kräver, men inte så mycket mer.

Kvällen gick på 1450kr exkl dricks för två personer. Då var det enda som skiljde en huvudrätt bestående av risotto istället för biffen.

Skulle vilja ge 4,5 egentligen, men eftersom det inte finns tillräckligt mycket att klaga på för en 4 så får det bli en 5:a.