Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Un Poco

4,5
30 recensioner
Un Poco

Hajpade Un Poco är av det finitalienska slaget, med sober inredning och rätter i stil med tryffelrisotto och avsmakningsmenyer. Bakom restaurangen står bland andra Axel Hedfors från före detta Swedish House Maffia.

Se även bakfickan Un Poco Bar

Användarbilder på Un Poco Visa alla

  • Lägg till bild
  • Ravioli – Bild från Un Poco av Annelie V.
  • Bild från Un Poco av Deniz F.
  • Fantastiska maten - tyvärr dålig kvalité. – Bild från Un Poco av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 apr 2019

Jag måste gå emot alla tidigare recensioner och säga att jag inte var imponerad. Vi åt ett ihop plock av diverse, allt ifrån charktallrik till deras hyllade tryffelrätter. Men ingenting var i någon världsklass… Skulle säga att både Cicci... Visa hela »

10 maj 2019

Underbar italiensk restaurang med härlig stämning och mysig atmosfär. Mat i toppklass! Missa inte tryffelrisotton eller burratan.

29 okt 2018

Älskar. Allt.
Finitalienare med underbart elegant, sofistikerad och stilfull inredning med runda bord och vid de enorma fönsterväggen små bord ämnade för 2(4). Mjuka puffiga stolar, högt i tak, mörk träpanel, dov belysning och helt enkelt snyggt. Men... Visa hela »

21 mar 2019

Om du vill äta finitaliensk mat så gå hit! Prisvärd avsmakningsmeny och galet god mat.

Listad i: Mina favoriter
6 maj 2019 · Uppdaterad

Fantastisk service, något jag värderar högt! Jag åt middag där en vardagskväll men trots detta var restaurangen fullsatt vilket gav en härlig och skön vibe. En restaurang som fått något mycket uppsving senaste året, därav det extrema t... Visa hela »

7 mar 2020

Besökte Un Poco spontant en lördag. Hade faktiskt inte så höga förväntningar så jag blev väldigt positivt överraskad. Åt en ravioli med brynt smör och salvia som var magisk!
Även tryffelmakaronerna var värt sina pengar. En av d... Visa hela »

17 feb 2017

När man kommer in möts man av en sparsmakad, men ändå fin inredning. Personalen tog direkt hand om oss och visade oss till bordet efter att vi hängt av oss ytterkläderna en trappa ner.

Väldigt goda bellinis som fördrink och sedan Oxcarpaccio med ruc... Visa hela »

10 feb 2019

Fin italienare, god avsmakningsmeny för de som kan äta allt. För glutenintoleranta i sällskapet som hade trott att glutenfri pasta fanns vart snuvad på de tryffelstuvade makaronerna och fick nöja sig med risotto. "Risotto är ju alltid risotto".

16 mar 2018

Riktigt prisvärd avsmakningsmeny med 9 rätter. Kan garantera att man ej lämnar restaurangen hungrig. Ett tips är tryffelstuvade makaronerna. Klart värt att gå hit med vännerna eller i mindre sällskap. Väldigt trevlig personal också :)

15 jan 2020

Raviolin med brynt salviasmör och mandel är to die for. Bra mat, bra miljö, bra personal. Säkert kort för en god middag/helkväll! Överkomliga priser också.

30 jan 2020

God mat och fin lokal!
Personalen var väldigt arrogant och gjorde inget extra för att man skulle känna sig välkommen. Tyvärr drog det ner helhetsupplevelsen av besöket, vilket var tråkigt då ändå var maten är bra!

5 mar 2018

Kan verkligen rekommendera att boka Un Pocos chambre separée för större sällskap. Vi fick sitta vid ett enormt runt bord åtskilt i källaren med egen servitör vilket var toppen. Vi tog avsmakningsmeny vilket verkligen är att rekommendera, allt smakade vä... Visa hela »

26 sep 2018

Riktigt god mat, bra service och riktigt bra priser. Åt avsmakningsmenyn på 5 rätter och en flaska av husets röda för ca 800kr. Värt varenda öre!

18 mar 2020

Väldigt prisvärd och gudomligt god avsmakningsmeny. gott primitivo husvin. Ägaren mycket trevlig. Personalen är sådär.. De sköter sig när ägaren är på plats men annars uppvaktar de inte gästerna särkilt mycket tyvärr. Charktallr... Visa hela »

6 jul 2015

Har ALDRIG gått härifrån minsta missnöjd - hatten av för en av Stockholms absolut bästa italienare. Engagemang i service, outtröttlig flexibilitet i bordsbokning och meny, grym atmosfär och inte minst den ena fantastiska rätten efter den andra. Det enda... Visa hela »

Listad i: Favoriter
13 sep 2018

Ordet spred sig om Un Pocos fantastiska meny på kontoret, så jag var bara tvungna att gå dit och testa. Inte blev jag besviken heller. Mycket folk när vi var där, men behövde aldrig vänta någon längre stund. Servicen var kanske inte så personlig... Visa hela »

17 sep 2017

Stans bästa pasta! Trevlig och proffsig personal. Goda drinkar och spännande efterrätter.

Listad i: Pasta la vista
14 apr 2019

Trevlig personal, mysig lokal, väldigt gott vin och seriöst det bästa jag ätit đŸ˜đŸ‘ŒđŸŒ Rekommenderas starkt!

27 dec 2014 · Uppdaterad

Un Poco är en av mina favoriter när det kommer till italienska restauranger. Jag har haft många middagar här som fått mig att lyfta på hatten. Men också några som varit mer normal-bra. Det brukar inte spela någon roll om man tar pasta, kött ell... Visa hela »

Listad i: Favoriter
4 okt 2018

En riktigt italienskt restaurang, nästa som att du är i Italien. Trevlig personal och goda rätter. Gillar du tryffel så gå hit. För arr njuta extra mycket av detta ställe så testa olika saker och drick deras egna Un Poco rödtjut för att toppa kvä... Visa hela »

Sida 1 av 2