Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Un Poco

4,6 • 10 recensioner
Un Poco

Hajpade Un Poco är av det finitalienska slaget, med sober inredning och rätter i stil med tryffelrisotto och avsmakningsmenyer. Bakom restaurangen står bland andra Axel Hedfors från före detta Swedish House Maffia.

Se även bakfickan Un Poco Bar

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

När man kommer in möts man av en sparsmakad, men ändå fin inredning. Personalen tog direkt hand om oss och visade oss till bordet efter att vi hängt av oss ytterkläderna en trappa ner.

Väldigt goda bellinis som fördrink och sedan Oxcarpaccio med ruc... Visa hela »

Jag var där för någon månad sen och vi tog deras stora avsmakningsmeny, gillar du tryffel är det här rätt ställe för dig! Avsmakningsmenyn är att rekommendera, och även deras friterade oreo som efterrätt! :)

Sällan är jag mer nöjd än efter en måltid på italienska Un Poco. Atmosfären, miljön, servicen, maten - allting håller högst klass. Till det erbjuds schysta priser som knappast kan beklagas av någon.

En favorit är den lilla men... Visa hela »

Un poco är enligt mig Stockholms bästa italienare. Fantastisk mat, miljö och service. Jag som har lite svårt för hela "hemma hos italiensk mormor"-känslan när det kommer till italienska restauranger behöver inte oroa mig, stället är trendi... Visa hela »

Un poco.... Vilken jävla dröm. Andra gången jag var här och e fan blown away av tryffelrisotton samt ryggbiffen me pompan.

Vi var där i onsdags för att fira en födelsedag, det var fullsatt och härlig stämning!

Maten var supergod, och servicen var jättebra, förutom att en engelsk servitör var väldigt stressig och sprang runt som om det brann i baken. Han glömde v... Visa hela »

Un Poco har verkligen gått ner sig! Var riktigt bra, men senaste året har maten tappat väldigt mycket i kvalité. Var där för någon vecka sedan, då var den äldre servitören väldigt tydlig med att dom skaffat en grill i köket, och rekom... Visa hela »