Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Un Poco

4,6 • 17 recensioner
Un Poco

Hajpade Un Poco är av det finitalienska slaget, med sober inredning och rätter i stil med tryffelrisotto och avsmakningsmenyer. Bakom restaurangen står bland andra Axel Hedfors från före detta Swedish House Maffia.

Se även bakfickan Un Poco Bar

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2017

När man kommer in möts man av en sparsmakad, men ändå fin inredning. Personalen tog direkt hand om oss och visade oss till bordet efter att vi hängt av oss ytterkläderna en trappa ner.

Väldigt goda bellinis som fördrink och sedan Oxcarpaccio med ruc... Visa hela »

29 okt 2018

Älskar. Allt.

Finitalienare med underbart elegant, sofistikerad och stilfull inredning med runda bord och vid de enorma fönsterväggen små bord ämnade för 2(4). Mjuka puffiga stolar, högt i tak, mörk träpanel, dov belysning och helt enkelt snyggt... Visa hela »

16 mar 2018

Riktigt prisvärd avsmakningsmeny med 9 rätter. Kan garantera att man ej lämnar restaurangen hungrig. Ett tips är tryffelstuvade makaronerna. Klart värt att gå hit med vännerna eller i mindre sällskap. Väldigt trevlig personal också :)

5 mar 2018

Kan verkligen rekommendera att boka Un Pocos chambre separée för större sällskap. Vi fick sitta vid ett enormt runt bord åtskilt i källaren med egen servitör vilket var toppen. Vi tog avsmakningsmeny vilket verkligen är att rekommendera, allt smakade vä... Visa hela »

Listad i: Mina favoriter
13 sep 2018

Ordet spred sig om Un Pocos fantastiska meny på kontoret, så jag var bara tvungna att gå dit och testa. Inte blev jag besviken heller. Mycket folk när vi var där, men behövde aldrig vänta någon längre stund. Servicen var kanske inte så personlig... Visa hela »

17 sep 2017

Stans bästa pasta! Trevlig och proffsig personal. Goda drinkar och spännande efterrätter.

Listad i: Pasta la vista
6 jul 2015

Har ALDRIG gått härifrån minsta missnöjd - hatten av för en av Stockholms absolut bästa italienare. Engagemang i service, outtröttlig flexibilitet i bordsbokning och meny, grym atmosfär och inte minst den ena fantastiska rätten efter den andra. Det enda... Visa hela »

Listad i: Favoriter
26 sep 2018

Riktigt god mat, bra service och riktigt bra priser. Åt avsmakningsmenyn på 5 rätter och en flaska av husets röda för ca 800kr. Värt varenda öre!

4 okt 2018

En riktigt italienskt restaurang, nästa som att du är i Italien. Trevlig personal och goda rätter. Gillar du tryffel så gå hit. För arr njuta extra mycket av detta ställe så testa olika saker och drick deras egna Un Poco rödtjut för att toppa kvä... Visa hela »

12 nov 2018

SÅ BRA!! Maten och underbart trevlig personal! Toppenställe!

27 dec 2014

Un Poco är en av mina favoriter när det kommer till italienska restauranger. Jag har haft många middagar här som fått mig att lyfta på hatten. Men också några som varit mer normal-bra. Det brukar inte spela någon roll om man tar pasta, kött ell... Visa hela »

Listad i: Favoriter
26 maj 2015

Sällan är jag mer nöjd än efter en måltid på italienska Un Poco. Atmosfären, miljön, servicen, maten - allting håller högst klass. Till det erbjuds schysta priser som knappast kan beklagas av någon.

En favorit är den lilla men... Visa hela »

26 jun 2016

Un poco är enligt mig Stockholms bästa italienare. Fantastisk mat, miljö och service. Jag som har lite svårt för hela "hemma hos italiensk mormor"-känslan när det kommer till italienska restauranger behöver inte oroa mig, stället är trendi... Visa hela »

18 apr 2017

Jag var där för någon månad sen och vi tog deras stora avsmakningsmeny, gillar du tryffel är det här rätt ställe för dig! Avsmakningsmenyn är att rekommendera, och även deras friterade oreo som efterrätt! :)

13 mar 2017

Un poco.... Vilken jävla dröm. Andra gången jag var här och e fan blown away av tryffelrisotton samt ryggbiffen me pompan.

1 okt 2015

Vi var där i onsdags för att fira en födelsedag, det var fullsatt och härlig stämning!

Maten var supergod, och servicen var jättebra, förutom att en engelsk servitör var väldigt stressig och sprang runt som om det brann i baken. Han glömde v... Visa hela »

24 maj 2016

Un Poco har verkligen gått ner sig! Var riktigt bra, men senaste året har maten tappat väldigt mycket i kvalité. Var där för någon vecka sedan, då var den äldre servitören väldigt tydlig med att dom skaffat en grill i köket, och rekom... Visa hela »