Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Un Poco

4,5 • 26 recensioner
Un Poco

Hajpade Un Poco är av det finitalienska slaget, med sober inredning och rätter i stil med tryffelrisotto och avsmakningsmenyer. Bakom restaurangen står bland andra Axel Hedfors från före detta Swedish House Maffia.

Se även bakfickan Un Poco Bar

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 apr 2019

Jag måste gå emot alla tidigare recensioner och säga att jag inte var imponerad. Vi åt ett ihop plock av diverse, allt ifrån charktallrik till deras hyllade tryffelrätter. Men ingenting var i någon världsklass… Skulle säga att både Cicci... Visa hela »

10 maj 2019

Underbar italiensk restaurang med härlig stämning och mysig atmosfär. Mat i toppklass! Missa inte tryffelrisotton eller burratan.

21 mar 2019

Om du vill äta finitaliensk mat så gå hit! Prisvärd avsmakningsmeny och galet god mat.

Listad i: Mina favoriter
29 okt 2018

Älskar. Allt.
Finitalienare med underbart elegant, sofistikerad och stilfull inredning med runda bord och vid de enorma fönsterväggen små bord ämnade för 2(4). Mjuka puffiga stolar, högt i tak, mörk träpanel, dov belysning och helt enkelt snyggt. Men... Visa hela »

17 feb 2017

När man kommer in möts man av en sparsmakad, men ändå fin inredning. Personalen tog direkt hand om oss och visade oss till bordet efter att vi hängt av oss ytterkläderna en trappa ner.

Väldigt goda bellinis som fördrink och sedan Oxcarpaccio med ruc... Visa hela »

16 mar 2018

Riktigt prisvärd avsmakningsmeny med 9 rätter. Kan garantera att man ej lämnar restaurangen hungrig. Ett tips är tryffelstuvade makaronerna. Klart värt att gå hit med vännerna eller i mindre sällskap. Väldigt trevlig personal också :)

6 maj 2019 · Uppdaterad

Fantastisk service, något jag värderar högt! Jag åt middag där en vardagskväll men trots detta var restaurangen fullsatt vilket gav en härlig och skön vibe. En restaurang som fått något mycket uppsving senaste året, därav det extrema t... Visa hela »

10 feb 2019

Fin italienare, god avsmakningsmeny för de som kan äta allt. För glutenintoleranta i sällskapet som hade trott att glutenfri pasta fanns vart snuvad på de tryffelstuvade makaronerna och fick nöja sig med risotto. "Risotto är ju alltid risotto".

26 sep 2018

Riktigt god mat, bra service och riktigt bra priser. Åt avsmakningsmenyn på 5 rätter och en flaska av husets röda för ca 800kr. Värt varenda öre!

5 mar 2018

Kan verkligen rekommendera att boka Un Pocos chambre separée för större sällskap. Vi fick sitta vid ett enormt runt bord åtskilt i källaren med egen servitör vilket var toppen. Vi tog avsmakningsmeny vilket verkligen är att rekommendera, allt smakade vä... Visa hela »

13 sep 2018

Ordet spred sig om Un Pocos fantastiska meny på kontoret, så jag var bara tvungna att gå dit och testa. Inte blev jag besviken heller. Mycket folk när vi var där, men behövde aldrig vänta någon längre stund. Servicen var kanske inte så personlig... Visa hela »

6 jul 2015

Har ALDRIG gått härifrån minsta missnöjd - hatten av för en av Stockholms absolut bästa italienare. Engagemang i service, outtröttlig flexibilitet i bordsbokning och meny, grym atmosfär och inte minst den ena fantastiska rätten efter den andra. Det enda... Visa hela »

Listad i: Favoriter
14 apr 2019

Trevlig personal, mysig lokal, väldigt gott vin och seriöst det bästa jag ätit đŸ˜đŸ‘ŒđŸŒ Rekommenderas starkt!

17 sep 2017

Stans bästa pasta! Trevlig och proffsig personal. Goda drinkar och spännande efterrätter.

Listad i: Pasta la vista
8 feb 2019

Trevlig och trendig italiensk restaurang med proffsig service. Prisvärd mat, gott vin och goda drinkar. Måste dock erkänna att varken tryffelrisotton eller köttet var 5/5. Många rekommenderar de tryffelstuvade makaronerna så det står högst upp på lis... Visa hela »

27 dec 2014 · Uppdaterad

Un Poco är en av mina favoriter när det kommer till italienska restauranger. Jag har haft många middagar här som fått mig att lyfta på hatten. Men också några som varit mer normal-bra. Det brukar inte spela någon roll om man tar pasta, kött ell... Visa hela »

Listad i: Favoriter
12 nov 2018

SÅ BRA!! Maten och underbart trevlig personal! Toppenställe!

4 okt 2018

En riktigt italienskt restaurang, nästa som att du är i Italien. Trevlig personal och goda rätter. Gillar du tryffel så gå hit. För arr njuta extra mycket av detta ställe så testa olika saker och drick deras egna Un Poco rödtjut för att toppa kvä... Visa hela »

7 jun 2019

Råbiffen och friterad oreos är något för sig. Resten är standard och rätt dyrt. Har du blivit serverad vanilj/kardemumma sorbet tillsammans med fried oreos , om inte så bör du testa! Bästa desserten jag ätit hittills.

26 maj 2015

Sällan är jag mer nöjd än efter en måltid på italienska Un Poco. Atmosfären, miljön, servicen, maten - allting håller högst klass. Till det erbjuds schysta priser som knappast kan beklagas av någon.
En favorit är den lilla menyn dä... Visa hela »

Sida 1 av 2