Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Un Poco

4,5
36 recensioner
Un Poco

Hajpade Un Poco är av det finitalienska slaget, med sober inredning och rätter i stil med tryffelrisotto och avsmakningsmenyer. Bakom restaurangen står bland andra Axel Hedfors från före detta Swedish House Maffia.

Se även bakfickan Un Poco Bar

Användarbilder på Un Poco Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Un Poco av Louise L.
  • Bild från Un Poco av Louise L.
  • Bild från Un Poco av Louise L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 apr 2019

Jag måste gå emot alla tidigare recensioner och säga att jag inte var imponerad. Vi åt ett ihop plock av diverse, allt ifrån charktallrik till deras hyllade tryffelrätter. Men ingenting var i någon världsklass… Skulle säga att både Cicci... Visa hela »

10 maj 2019

Underbar italiensk restaurang med härlig stämning och mysig atmosfär. Mat i toppklass! Missa inte tryffelrisotton eller burratan.

29 okt 2018

Älskar. Allt.
Finitalienare med underbart elegant, sofistikerad och stilfull inredning med runda bord och vid de enorma fönsterväggen små bord ämnade för 2(4). Mjuka puffiga stolar, högt i tak, mörk träpanel, dov belysning och helt enkelt snyggt. Men... Visa hela »

21 mar 2019

Om du vill äta finitaliensk mat så gå hit! Prisvärd avsmakningsmeny och galet god mat.

Listad i: Mina favoriter
7 mar 2020

Besökte Un Poco spontant en lördag. Hade faktiskt inte så höga förväntningar så jag blev väldigt positivt överraskad. Åt en ravioli med brynt smör och salvia som var magisk!
Även tryffelmakaronerna var värt sina pengar. En av d... Visa hela »

17 feb 2017

När man kommer in möts man av en sparsmakad, men ändå fin inredning. Personalen tog direkt hand om oss och visade oss till bordet efter att vi hängt av oss ytterkläderna en trappa ner.

Väldigt goda bellinis som fördrink och sedan Oxcarpaccio med ruc... Visa hela »

6 maj 2019 · Uppdaterad

Fantastisk service, något jag värderar högt! Jag åt middag där en vardagskväll men trots detta var restaurangen fullsatt vilket gav en härlig och skön vibe. En restaurang som fått något mycket uppsving senaste året, därav det extrema t... Visa hela »

25 jun 2020

Jag tycker verkligen maten var av hög klass! Råbiffen och carpaccion som vi åt till förrätt var bland de bättre jag ätit och torsken som jag åt till huvudrätt var perfekt tillagad med väldig god smak. Min sambo var även han väldigt nö... Visa hela »

3 aug 2020

Älskar Un Poco! En genuin italienska restaurang.
Vi delade på en friterad mozzarella till förrätt. Den var magisk! Till huvudrätt valde jag tryffelstuvade makaroner. Helt magisk rätt för en tryffelälskare!! Tyvärr orkade jag inte äta upp allt e... Visa hela »

16 mar 2018

Riktigt prisvärd avsmakningsmeny med 9 rätter. Kan garantera att man ej lämnar restaurangen hungrig. Ett tips är tryffelstuvade makaronerna. Klart värt att gå hit med vännerna eller i mindre sällskap. Väldigt trevlig personal också :)

2 maj 2020

Så var det äntligen dags för ett till besök till Un poco, denna gång i salongen, tidigare besökte jag bakfickan. Lokalen är fin och mysig, man sitter skönt. Maten, drycken och servicen får 5/5. Hela upplevelsen är riktigt bra! Detta är ett av... Visa hela »

5 mar 2018

Kan verkligen rekommendera att boka Un Pocos chambre separée för större sällskap. Vi fick sitta vid ett enormt runt bord åtskilt i källaren med egen servitör vilket var toppen. Vi tog avsmakningsmeny vilket verkligen är att rekommendera, allt smakade vä... Visa hela »

10 feb 2019

Fin italienare, god avsmakningsmeny för de som kan äta allt. För glutenintoleranta i sällskapet som hade trott att glutenfri pasta fanns vart snuvad på de tryffelstuvade makaronerna och fick nöja sig med risotto. "Risotto är ju alltid risotto".

29 apr 2020

Min favorititalienare i Stockholm! Prisvärt, alltid fantastiskt gott och utmärkt service.

6 jul 2015

Har ALDRIG gått härifrån minsta missnöjd - hatten av för en av Stockholms absolut bästa italienare. Engagemang i service, outtröttlig flexibilitet i bordsbokning och meny, grym atmosfär och inte minst den ena fantastiska rätten efter den andra. Det enda... Visa hela »

Listad i: Favoriter
30 jan 2020

God mat och fin lokal!
Personalen var väldigt arrogant och gjorde inget extra för att man skulle känna sig välkommen. Tyvärr drog det ner helhetsupplevelsen av besöket, vilket var tråkigt då ändå var maten är bra!

3 nov 2020

God pasta och bra vinlista trevlig personal

26 sep 2018

Riktigt god mat, bra service och riktigt bra priser. Åt avsmakningsmenyn på 5 rätter och en flaska av husets röda för ca 800kr. Värt varenda öre!

18 mar 2020

Väldigt prisvärd och gudomligt god avsmakningsmeny. gott primitivo husvin. Ägaren mycket trevlig. Personalen är sådär.. De sköter sig när ägaren är på plats men annars uppvaktar de inte gästerna särkilt mycket tyvärr. Charktallr... Visa hela »

2 jul 2020

Ägaren är ett socialt geni. Han skapar god stämning och gör att man känner sig välkommen. Det vore nice om de kunde slänga in en kötträtt i den lilla menyn. Annars helt perfekt

Sida 1 av 2