Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Villa Brännugnen

4,8
8 betyg
Redigera Villa Brännugnen

Hemmarestaurangen Villa Brännugnen drivs av Johan Lindqvist, som tidigare jobbat på bland annat Berns Asiatiska och Den Gyldene Freden. Några dagar i veckan öppnar han upp sin villa i Farsta och förvandlar den till en restaurang där han serverar en internationell avsmakningsmeny med nya rätter varje vecka. Restaurangen är även ett showroom för Markthomas glas i Sverige.

Användarbilder på Villa Brännugnen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Villa Brännugnen av Marcus A.
  • Bild från Villa Brännugnen av Marcus A.
  • Yunanesisk råbiff – Bild från Villa Brännugnen av Niclas R.
  • Abborre – Bild från Villa Brännugnen av Sophie E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov 2019 · Uppdaterad

Snygg miljö, avslappnad stämning och grym mat! Avsmakningsmeny med asiatiska smaker och till det välmatchad dryck, både alkohol och alkoholfritt. Gott middagen igenom och några riktigt magiska rätter som verkligen imponerade. Ett plus för lekfullheten och kreativ... Visa hela »

18 jan 2020

Genomgående en mycket avslappnad, personlig och välkomnande stämning och bemötande. Ett rent previlegium att kocken står 4 meter ifrån en och tillagar och därefter serverar och beskriver de helt magiska och innovativa maträtterna. Lika uppskattat med ett dr... Visa hela »

8 feb 2021

WOW! Tack för en fantastisk upplevelse med ert personliga bemötande, hemma hos känsla och ett öga för detaljer. Att få närvara där maten lagas är en fantastisk känsla samt få höra om varför, val av råvaror etc. Goda smaker som... Visa hela »

5 mar 2021

Superhärlig familjär stämning, spännande kulinarisk upplevelse och ypperliga dryckesparningar.

26 mar 2020

Grymt god mat! Super trevliga och en härlig ny upplevelse. Rekommenderas starkt!

26 mar 2020

Har testat deras take away å vill absolut rekommendera detta. Vällagat, gott och vilket trevligt bemötande av familjen Lindqvist gjorde upplevelsen ännu bättre.

23 jun 2021

En väldigt fin och intressant meny. Kul idé och fantastisk miljö. Tyvärr är nog familjen trötta på att få gäster. Det blir också snålt i glasen och en girighet framträder då notan presenteras. Egen serverad kaffe 55 kr. Dessertv... Visa hela »

20 mar 2020

En upplevelse utöver det vanliga. Delikat, innovativ och överraskande meny lagad av en mästerkock. Miljön är lika fantastisk som middagen. Rekommenderas till dig som uppskattar kvalitet och det lilla extra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.