Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Villa Brännugnen

5,0
6 recensioner
Villa Brännugnen

Hemmarestaurangen Villa Brännugnen drivs av Johan Lindqvist, som tidigare jobbat på bland annat Berns Asiatiska och Den Gyldene Freden. Några dagar i veckan öppnar han upp sin villa i Farsta och förvandlar den till en restaurang där han serverar en internationell avsmakningsmeny med nya rätter varje vecka. Restaurangen är även ett showroom för Markthomas glas i Sverige

Användarbilder på Villa Brännugnen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Yunanesisk råbiff – Bild från Villa Brännugnen av Niclas R.
  • Abborre – Bild från Villa Brännugnen av Sophie E.
  • Blomkålsterrine – Bild från Villa Brännugnen av Sophie E.
  • Pilgrimsmusslor – Bild från Villa Brännugnen av Sophie E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 nov 2019 · Uppdaterad

Snygg miljö, avslappnad stämning och grym mat! Avsmakningsmeny med asiatiska smaker och till det välmatchad dryck, både alkohol och alkoholfritt. Gott middagen igenom och några riktigt magiska rätter som verkligen imponerade. Ett plus för lekfullheten och kreativ... Visa hela »

8 feb 2021

WOW! Tack för en fantastisk upplevelse med ert personliga bemötande, hemma hos känsla och ett öga för detaljer. Att få närvara där maten lagas är en fantastisk känsla samt få höra om varför, val av råvaror etc. Goda smaker som... Visa hela »

18 jan 2020

Genomgående en mycket avslappnad, personlig och välkomnande stämning och bemötande. Ett rent previlegium att kocken står 4 meter ifrån en och tillagar och därefter serverar och beskriver de helt magiska och innovativa maträtterna. Lika uppskattat med ett dr... Visa hela »

26 mar 2020

Grymt god mat! Super trevliga och en härlig ny upplevelse. Rekommenderas starkt!

26 mar 2020

Har testat deras take away å vill absolut rekommendera detta. Vällagat, gott och vilket trevligt bemötande av familjen Lindqvist gjorde upplevelsen ännu bättre.

20 mar 2020

En upplevelse utöver det vanliga. Delikat, innovativ och överraskande meny lagad av en mästerkock. Miljön är lika fantastisk som middagen. Rekommenderas till dig som uppskattar kvalitet och det lilla extra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.