Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bun Meat Bun Farsta

4,4 • 5 recensioner
Bun Meat Bun Farsta

Bun Meat Bun i Farsta började som ett populärt pop up-ställe och blev snart ett permanent alternativ till innerstans nya hamburgerrestauranger. Här gäller "fast casual” – vällagad snabbmat serverad i avslappnad miljö. Hamburgarna tillagas enligt "smashtekniken", där köttet pressas ut på stekbordet så att burgarna blir platta och får stekyta.

Sedan Bun Meat Buns första restaurang öppnade i Farsta Strand 2014 har hamburgerfantaster vallfärdat tvärsöver stan för att äta. Bakom restaurangen står två entusiaster med en idé om att erbjuda enkla och goda hamburgare av hög kvalitet, ett koncept som snabbt blev en succé. I den ljusa lokalen längst ut på gröna linjen, inredd med gråa industristolar och ärtgröna soffor, serveras hamburgare på färsk, grovmald högrev. Burgarna görs på beställning och serveras mellan amerikanska potatisbröd som bakas varje dag i ett lokalt bageri. Hamburgarna går även att kombinera med tunna fries och hemgjorda milkshakes som görs på glass från Lejonet & Björnen. För den som föredrar ett grönt alternativ finns även en vegetarisk hamburgare med portabello att hitta på menyn. 

Bun Meat Bun är inte bara ett ställe för vallfärdande hamburgerälskare. Hit välkomnas både kompisgäng och familjer på avslappnat vis, oavsett om man vill ta med sig något i farten eller sitta och äta i lugn och ro. Restaurangen har 30 sittplatser, och för den som inte bor i området (och som inte åker bil) ligger pendeltåget och tunnelbanan nära.

Se även Bun Meat Bun Söderhallarna

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredric E.

Vansinnigt goda burgare!!

Adam L.
Christian H.

Svinsoft burgarhak, kanske inte det mest gemytliga stället men riktigt bra burgare. Själva köttbiten (bitarna) är tunna och lätt stekta, därför dom oftast har 2 bitar, och det blir riktigt gott faktiskt. Uppskattade också att de inte var så rinniga som... Visa hela »

Nils H.

Bun Meat Bun ("BMB") skiljer sig något från övriga i den våg av hamburgerrestauranger som sköljt över Stockholm de senaste åren. Det är enkelt och väldigt gott. BMB försöker sig inte på att leverera en meny med femtioelva oli... Visa hela »

Björn L.

Bra mat och känns som att de bryr sig mer om maten än andra