Zócalo Regeringsgatan

3,0
3 betyg
$
Mexikansk restaurang
Hemsida
Zócalo
3,0
3 betyg
Hemsida

På Regeringsgatan hittar du den färgstarka restaurangkedjan Zócalo, som hämtar inspiration från de mexikanska taqueriorna i Mission District, San Fransisco. Glöm allt vad försvenskad tex-mex heter, här satsar man på fräsch och nyttig mexikansk mat så som den smakar i Kalifornien.

Zócalo är döpt efter Mexico Citys största torg, men smakerna kommer från gatumaten i det mexikanska kvarteret Mission District i San Fransisco. Ett område som inte minst är känt för sina autentiska tacos och för sin egen Mission burrito. På Zócalo har man låtit sig inspireras av Mission Districts taquerior och det kaliforniska sättet att laga mexikansk mat på – med fräscha och nyttiga råvaror. Här kan du få en smakbit av den amerikanska västkusten och välja bland olika burritos, tacos och quesadillas för både stora och små.

Också miljön för tankarna till mexikanska kvarter. I restaurangen på Regeringsgatan, belägen mitt i city mellan Gallerian och Kungsträdgården, möts du av pastellfärgade väggar i olika kulörer, långbord, industrilampor och växter. Här är tanken att man ska kunna äta gott och umgås tillsammans med vänner och familj, precis som på torget i Mexico City. Det går även att kombinera maten med en mexikansk läsk, öl eller drink om man vill få hela den mexikanska smakupplevelsen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Zócalo Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Zócalo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 aug. 2022

Absolut bättre än Taco bar iaf känns som mer ”äkta mexikansk mat”. En dagens lunch bowl kostade 125 och då ingick nachos med sås och lemonad. Bowlen var med kyckling och ris, mycket sallad vilket jag gillar. Tycker det var helt okej! Rimligt pris för... Visa hela »

23 apr. 2023
10 feb. 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 dec. 2022

Tog en trevlig lördagslunch, gott och prisvärt. Trevlig atmosfär och bra musik.