Guiden till hårborttagning i Stockholm

Är du trött på att raka benen, under armarna och bikinilinjen? Eller lider du kanske av oönskad hårväxt? Oavsett om det rör sig om bekvämlighet eller rent estetiska skäl, finns det mängder av salonger och kliniker som utför hårborttagning i Stockholm. Att lägga rakhyveln åt sidan och istället satsa på ett mer permanent resultat, där håret blir ett minne blott, är ett allt vanligare alternativ. Laser och IPL fungerar som så att när ljuset absorberas av pigmentet i hårsäcken, omvandlas det till värme och förstör hårcellerna i hårsäcken. För att du ska veta vart du ska vända dig med just dina önskemål, har vi i denna guide samlat kliniker och salonger som erbjuder behandlingar inom hårborttagning i Stockholm.

Fler skönhetsguider:

Akademi Liss Wallin

Smedjegatan 6, Nacka/Sickla

Rika på erfarenhet

Akademi Liss Wallin, som ligger beläget i Nacka, har över 20 års erfarenhet i branschen. Här erbjuder man hårborttagning med Alexandrite laser och Diatermi och behandlingarna riktar sig till såväl kvinnor som män. Hur många behandlingar som krävs varierar från person till person, men den första konsultationen är alltid gratis.

Clinic Divine

3 adresser

Glöm stubb!

Clinic Divine har tre salonger runtom i Stockholm – i Vasastan, på Södermalm och Östermalm. Här använder man sig av den senaste tekniken och kunskapen för att ta bort hårväxt på ett permanent vis och man erbjuder även brasiliansk lasring. Med den moderna IPL-lasern kan man utöver hårväxt även behandla ytliga blodkärl, akne, rosacea och pigmentfläckar.

Leilas Hudvårdsklinik

2 adresser

Modern teknologi

Leilas Hudvårdsklinik hittar du på två adresser i Stockholm och här erbjuder de en rad olika typer av hårborttagningsbehandlingar, beroende på just dina förutsättningar. Man använder sig av modern teknologi och just nu används Ellipse Nordlys, som ger en så skonsam, effektiv och smärtfri hårborttagning som möjligt. Kliniken anpassar behandlingen efter dina förutsättningar.

Stureplanskliniken

Lästmakargatan 10, City/Norrmalm

Snabbt och effektivt resultat

På Stureplanskliniken arbetar man för att du som kund ska känna dig så nöjd och bekväm som möjligt. Kliniken, som ligger belägen på Lästmakargatan, erbjuder hårborttagning med Powerlite IPL – en snabb och effektiv metod mot generande eller oönskad hårväxt. Man rekommenderar 2-5 behandlingar och hårborttagningen fungerar på hårstrån som är mörka och som innehåller pigment, så länge huden inte är allt för mörk.

Spektrakliniken

Döbelnsgatan 21, City/Norrmalm

Lång erfarenhet

På Spektrakliniken har man över 20 års erfarenhet av behandlingar som rör hårborttagning på kroppens olika områden. Börja med att boka in en kostnadsfri konsultation, så att behandlingen kan utformas efter just dina behov. Kliniken rekommenderar minst fem behandlingar, för att säkert komma åt alla hårstrån. Antalet behandlingar beror också på din hårväxt, hårfärg och tjockleken på stråna.