Frida Selkirk Studios NK

inga betyg
Nagelsalong
Frida Selkirk Studios
inga betyg

Frida Selkirk Studios är en känd nagelsalong som finns på NK Beauty. Här har man inriktat sig på trender och kundens behov av förnyelse, och du hittar alltid de senaste behandlingarna och trendigaste lackningarna på deras salonger.

På Frida Selkirk Studios, som är belägen på NK:s nedre plan, kan du ta en paus från stadspulsen och koppla av med en lyxig behandling för naglarna. På behandlingsmenyn kan du välja mellan bland annat nagelförlängning med det naturliga materialet Polygel, manikyr, pedikyr och gel-lackning. På plats i studion sätter man service och kundens upplevelse i första rummet. Alla behandlingar utförs av kunniga och serviceinriktade nagelstylister med gedigen erfarenhet.

Sedan år 1991 har Frida Selkirk varit verksam som nagelstylist sedan 1991, och med passion för mode och kundupplevelse har hon byggt upp sin framgångsrika verksamhet. Under åren har hon anlitats flitigt till modeveckornas visningar, av magasin som ELLE och Damernas Värld, och av internationella namn som Mariah Carey, Serena Williams och Robin Wright. 

Utöver behandlingarna på plats kan man boka Frida Selkirk Studios tjänster till olika typer av event, reklam och redaktionella arbeten.

1 Eva K.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Frida Selkirk Studios Bilder

Recensioner av Frida Selkirk Studios

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Frida Selkirk Studios NK!
1 Eva K.

Kontaktinformation

Representerar du Frida Selkirk Studios NK?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Frida Selkirk Studios NK?

Frida Selkirk Studios NK ligger på Hamngatan, 115 42, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 300m).