Stockholm Spa & Hälsostudio

4,7
6 betyg
Spa
Stockholm Spa & Hälsostudio
4,7
6 betyg

Stockholm Spa & Hälsostudio är ett privat spa på Birkagatan. En lugn oas där man kan slappna av – helt ifred utan att störas av andra gäster – med bland annat varma hälsobringande jacuzzi- och bastubad, behandlingar, spakurer, privat EMS-träning/body sculpting och holistisk yoga.

På Stockholm Spa & Hälsostudio ska man få en helhetsupplevelse för kropp och själ, utan att bli störd av andra gäster eller livet utanför. Anläggningen är helt privat och satsar på bra service och mysig miljö där man vill få kunderna att må extra gott. Här erbjuds ett brett spa-utbud med bland annat resultatinriktade ansiktsbehandlingar där man använder Maria Åkerbergs prisbelönta ekologiska produkter.

Man erbjuder även välgörande kroppsbehandlingar och spakurer, olika massagebehandlingar, romantiska spapaket och kompis-spa för en helt privat upplevelse. På Stockholm Spa & Hälsostudio får man hela anläggningen för sig själv, med tillgång till privat jacuzzi, bastu, spa-lounge och relaxrum med fruktfat och dryck. De erbjuder också EMS-träning, även kallad body sculpting, med egen personlig tränare. EMS är en typ av träning med elektronisk stimulans av musklerna där du ligger bekvämt på en behandlingsbänk och låter musklerna bli aktiverade utan att du behöver anstränga dig. Med välutbildad personal vill man sätta kunderna i fokus och ge en skön spaupplevelse som sitter i länge.

Det går även att arrangera helt privata möhippor, födelsedagsfiranden, events och workshops med kompisgänget, kollegorna eller familjen på Stockholm Spa & Hälsostudio.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Stockholm Spa & Hälsostudio Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
6
Google-logo
Google
4,8
28

Recensioner av Stockholm Spa & Hälsostudio

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Helt okej Spa i Stockholm om man vill ha "hemma-hos-känsla". Kändes inte så lyxigt eller så fräscht men mysigt att vara själva på SPAt. Väldigt trevlig personal! Inte så härliga duschar för att vara ett SPA, snarare som en dusch ka...

Väldigt mysigt och avkopplande spa. Bra personal och ett stort plus för att vi var ensamma på hela spat när vi var där för vår duo-behandling. Tummen upp!

Denna pärla måste upplevas, ett fantastiskt mysigt spa där ett härligt lugn infinner sig!
Tack för sköna behandlingar & avkopplande Mediyogapass i mysig miljö🌾🙏😘

Marie

Bästa och mest personliga SPA:t i Stockholm.
Love it!

Är så tacksam för att jag hittat detta ställe! Har varit där och njutit själv av både behandling och yoga, men även myst med mina döttrar på höstlovet och mina vänner så klart! Finns något för alla tillfällen och ha...

Texten har översatts automatiskt.

EN fantastisk plats! Härligt, mysigt med en lyxig känsla! Har besökt många andra Spa men detta är bortom det vanliga i en lugn, privat och avslappnad miljö! Jag uppskattar verkligen det faktum att du inte kommer att störas av andra gäster eftersom du har hela...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
6
Google-logo
Google
4,8
28

Representerar du Stockholm Spa & Hälsostudio?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Stockholm Spa & Hälsostudio?

Stockholm Spa & Hälsostudio ligger på Rörstrandsgatan 24, 113 40, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 300m).