Thatsup Event: Löjromsprovning & brunch på LYKKE

5,0
5 betyg
Thatsup-event
Hemsida
Thatsup Event: Löjromsprovning & brunch på LYKKE
5,0
5 betyg
Hemsida

Våra härliga ambassadörer träffades en lördag förmiddag för att starta helgen på bästa sätt på LYKKE.

Caroline välkomnade oss och berättade om det nyrenoverade hotellet och restaurangen där det nordiska står i centrum och finns med i alla detaljer. Efter det fylldes våra glas på med både bubbel och vitt vin utvalda och presenterade av Daniel, från Jakobsson & Söderström vinhandel som berättade varför dessa passar så bra till fisk och framförallt, löjrom. Daniel berättade passionerat om vinet, vinhusen och skillnaden mellan det vi hade i våra glas. Vi fick även jämföra och testa oss fram till den kombination som passade oss själva bäst.

Sous Chef Danijel serverade sedan den fantastiska löjrommen. Den första serveringen var en fylld knaprig strut med både botten och topp av Kalixlöjrom med fräsch crème fraiche i mitten. Efter detta serverades fem olika löjromssorter med unika och fantastiska smaker. Det bjöds på löjrom från Kalix, Italien, Östersjön och vegetarisk rom. Till detta serverades smörstekt bröd, crème fraiche och citron. De olika tillbehören förvandlade smakerna och skapade olika smakkombinationer till vinet.

När vi i lugn och ro njutit av det som dessa experter serverat så var det dags att hugga in på brunchbuffén. Självklart är även buffén nordisk och bjöd på smörrebröd, havskräftor, krabbor, smakrika sallader, varma rätter och självklart en fin dessertbuffé. Fina råvaror och vackra rätter fick oss att gå många vändor och sedan rulla vidare i lördagen.

Innan vi gick så fick vi även en visning på några av de nyrenoverade rummen som får en att glömma att vi är mitt i city.

Det är alltid några som inte har bråttom vidare och vi kan sitta kvar och prata om allt mellan himmel och jord, dessa stunder är så härliga, vår ambassadörsgrupp är verkligen fantastisk!

Här finns information om hur du också kan vara med på event.

/Ida Berzén
Community manager,

Föreslå ändringar

Användarbilder från Thatsup Event: Löjromsprovning & brunch på LYKKE Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Thatsup Event: Löjromsprovning & brunch på LYKKE

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 maj 2019

Vilket panglördag!!
Helt fantastisk från början till slut. Allt ifrån vinprovningen, löjrommen och pang-buffén!
Superbra styrt (Ida) och vilket hotell! Härlig service och personal. Längtar efter att komma tillbaka!

20 maj 2019

Javisst, fullpott enligt mig. Njöt verkligen till max av både löjromsprovningen och brunchen som bestod av goda skaldjur och lagom många genomarbetade rätter med det gröna i fokus.
Några toppfavoriter på buffén var musslorna i vitvinsås,... Visa hela »

20 maj 2019 · Uppdaterad

Först vill jag hylla thatsup CM Ida som organiserade denna fantastiska och originella event.
Stockholm är en stad med en massa happenings och vill man så blir man aldrig uttråkad.
Du hittar vin-, öl-, glass, olivolje-, chokladprovningar etc kors och tvär. Visa hela »

20 maj 2019

Toppenupplevelse från början till slut! Fantastisk service och god mat. Trevlig inredning och noll centralstationsvibe.

25 maj 2019 · Uppdaterad

Vilken härlig lördag!God dryck, god rom, god brunch och suverän service! Det här måste verkligen varit en av dom bästa måltiderna jag ätit, och sällskapet gjorde det ännu bättre!

Vi började med romstrutar vilket är en favor... Visa hela »