Vilket panglördag!! Helt fantastisk från början till slut. Allt ifrån vinprovningen, löjrommen och pang-buffén! Superbra styrt (Ida) och vilket hotell! Härlig service och personal. Längtar efter att komma tillbaka!
Javisst, fullpott enligt mig. Njöt verkligen till max av både löjromsprovningen och brunchen som bestod av goda skaldjur och lagom många genomarbetade rätter med det gröna i fokus. Några toppfavoriter på buffén var musslorna i vitvinsås, räkorna och skagenrullen med tvist av timjan istället för dill. Det enda som inte föll mig i smaken var desserterna som tyvärr inte höll samma kvalite, bake-off på det mesta. Men jag behöver inte dessert efter en sådan gedigen buffé så jag förbiser den. Miljön är väldigt behaglig, ljus och skandinavisk. Längtar efter att återkomma!
Javisst, fullpott enligt mig. Njöt verkligen till max av både löjromsprovningen och brunchen som bestod av goda skaldjur och lagom många genomarbetade rätter med det gröna i fokus. Några toppfavoriter på buffén var musslorna i vitvinsås,...
Först vill jag hylla thatsup CM Ida som organiserade denna fantastiska och originella event. Stockholm är en stad med en massa happenings och vill man så blir man aldrig uttråkad. Du hittar vin-, öl-, glass, olivolje-, chokladprovningar etc kors och tvär. Vi har en svensk stolthet i löjrom , speciellt Kalix och att man inte har löjromprovningar som en grej är konfunderande för mig. Vi fick prova oss igenom 5 olika rom, 4 glas fyllda med 2 olika vita viner och 2 olika bubbel. Sedan fick vi testa oss fram vilken rom passade bäst till glasinnehållet. Kocken kom ut och förklarade bakgrunden och rekommendationer för varje löjrom. Detta intogs med smörbakat bröd, hackad rödlök och smetana (?) Här provade jag vegetarisk rom för första gång i mitt liv.
Hela gänget satt vid ett fantastisk snygg avlångt barbord av ljus marmor. Hela lokalen är super fräsch med nordiska inslag, ljust och stort.
Efterföljande brunch var helt enkelt fenomenal. Fräsch, fint utbud och smakrikt. Allt är nästan helt vegetariskt med mycket skaldjur. Tror att det fanns endast två rätter med kött. Jag önskar på riktigt att min magsäck var dubbelt så stort.
Pannkakor med sylt och grädde.
Jag brukar vanligtvis inte bry mig om efterrätter men passade på att prova. Det som var synd är att efter en sådan fantastik matupplevelse så sänker desserten upplevelsen. Jag pratade med kocken som sa att de håller på fortfarande om jobbar med efterrätterna. Min åsikt är att halvera utbudet och fokusera på mindre desserter med bättre smaker.
Jag kommer och kan helt ärligt rekommendera Lykke & Löjromsbaren. Trots att denna event var gratis så hade jag gladeligen betalt och känt att jag fått värde för pengarna. Främst för att kvalitén var bra.
Vi fick även en titt på hotellrummen. Fräscht är rätta ordet.
En fantastik lördag med en grupp thatsup-are som tjattrade, drack vin och njöt av livet.
Först vill jag hylla thatsup CM Ida som organiserade denna fantastiska och originella event. Stockholm är en stad med en massa happenings och vill man så blir man aldrig uttråkad. Du hittar vin-, öl-, glass, olivolje-, chokladprovningar etc kors och tvär.
Vilken härlig lördag!God dryck, god rom, god brunch och suverän service! Det här måste verkligen varit en av dom bästa måltiderna jag ätit, och sällskapet gjorde det ännu bättre!
Vi började med romstrutar vilket är en favorit. Trevligt att börja med till ett glas champagne. Rom har alltid varit en favorit i alla former och var kul att få testa 5 olika sorters så man kunde känna skillnaden i konsistens och smaker. Rekommenderar att man går hit för att testa olika sorter! Till detta så fick vi ett smörstekt knaprigt bröd, finhackad rödlök och len smetana. Smörigheten och syrligheten balanserade upp rommen super bra. Kocken berättade om dom olika sorterna och rekommenderade dryck till varje.
Till rommen fick vi testa oss fram med två vita Viner, en Cava och en champagne. Något jag älskar är att testa just mat och dryck och se hur smakerna ändras. Vit vinerna hade jag inte dryckit som sällskapsdryck men dom gick i harmoni med rommen! Champagnen och cavan var super goda både i sig själva och till rommen.
Sen kom brunchen, hur har man missat den här?! Vilken kvalite, vilka smaker! Och priset för de man får är 100% värt de. Utbudet var stort och Musslorna i vitvinssås var himmelskt goda, hade mer än gärna ätit en hel skål med dom. Räkor, havskräftor, rökt lax och krabba i fräscha naturliga smaker. rom paj, Lax med pocherat ägg och ädelostpaj fanns även. De enda som var en besvikelse för mig var pannkakorna. Pannkakor och våfflor är bland de bästa jag vet!! Men dom här kunde jag inte ens äta. Kompakta, torra och hade någon konstig rand i mitten. Blev väldigt besviken på dom, men med allt annat som fanns så gjorde det inget. Det var så mycket mat och blev mer än mätt, dock längtar redan tillbaka för att testa alla rätter man inte orkade.
Vi fick även se hotellrummen som var så fräscha, väl planerade med utrymme och dom var moderna. Inte för mycket grejer utan väldigt stilrent. Kunnig och trevlig personal och vi fick som sagt fantastiskt bra service!
Var ett härligt event och fick uppleva många smaker och är verkligen att rekommendera att man gör en egen bokning här med familj eller vänner.
Vilken härlig lördag!God dryck, god rom, god brunch och suverän service! Det här måste verkligen varit en av dom bästa måltiderna jag ätit, och sällskapet gjorde det ännu bättre!