LYKKE

3,5
10 betyg
$$$
Skandinavisk restaurang
Skaldjursrestaurang
LYKKE
3,5
10 betyg

Få en modern matupplevelse på LYKKE, som ligger i Nordic Light Hotel. Njut av en smakrik upptäcktsfärd där traditioner möter innovationer – här gillar man klassiska kombinationer lika mycket som nytänkande experiment. Fokus ligger på nordiska råvaror från det fria, hög kvalitet och lokala producenter.

Vare sig man är en hotellgäst på besök i stan, eller en lokalbo, insisterar LYKKE på att man stannar till för lunch. Här gör kockarna en modern tolkning av nordisk mat och kultur, som sedan serveras på både tallrik och i glas. Här samsas vegetariska rätter med fisk, skaldjur och kött. Alla grönsaker och primörer är noggrant utvalda från lokala producenter och all dryck ackompanjeras, efter dina önskemål, till det du väljer att äta. Framåt kvällen bjuder man in till livligt barhäng med en utökad barmeny.

I restaurangen serveras även en gedigen frukostbuffé för den som vill börja dagen med något gott i magen. Frukosten är helt ekologisk och fokuserar på ett klassiskt utbud med det mesta du kan tänkas vilja ha. Lördagar bjuder man in till brunchhäng där man kan välja bland såväl klassiska brunchrätter som mer nytänkande inslag samt dryck som bloody mary, milkshake och mimosa.

Interiören på LYKKE är modern med öppna ytor, designat av Todd Saunders.

Den 18 maj 2019 anordnade Thatsup ett event på LYKKE. Läs mer om det här.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
10

Recensioner av LYKKE

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag ger ändå denna resturang 4 av 5. Hade faktiskt mycket lägre förväntningar utifrån recensioner jag läst men jag tyckte ändå dem levde upp till god och vällagad mat. Vi hade ett paket med tvårätters och tog in jordärtskockssoppa...

Blev Tyvärr väldigt besviken efter senaste besöket på Lykke. Var där i somras och då kände jag att det här är bästa brunchen i Stockholm! Med service och trevligt intryck och fantastisk mat!... men så är det inte längre.

V...

Listad i: Brunch buffé

Jakten på bästa brunchen kan ha kommit till sitt slut, jag är helt såld på detta ställe.

När man läser innehållet på nätet blir an inte så peppad men väl där wow! Moderna lokaler stora ytor, kommer enkelt runt med...

Oehört trevligt ställe för AW, gott om plats, fransosen bakom baren är typ anledning nog att gå hit. Drinkarna är ambitiösa, oavsett om du beställer en GT eller en svår sour.

Dessutom så god frukost!

Jag hade mitt första besök på Lykke i söndags med tjejerna. (12/2) 
Mina förväntningar var väldigt höga då jag hade hört så mycket gott om deras brunch-buffe. 

Vi kom dit kl 12, vilket absolut var till sin fördel –...

Sekunden jag kom in i lokalen vill jag gilla Lykke för lokalen är ljus, fräsch och inbjudande.

Vill redan nu poängtera att jag bara ätit luncher här men att det var under 2019.

Maten senast (jag vill minnas) var helt OK - någon vilthistoria - med...

Hade stora förväntningar på att få avnjuta en liten löjromsprovning! Löjromen var god men jag hade önskat lite mer tillbehör. Trevlig och kunnig personal. Lokalen är väldigt stor och lite kal, avskalat. Jag fick inte den där intima känsla...

Vi var två par och beställde starter, varmrätter och desserter. Allt smakade riktigt dåligt. Servitören var en vass kille, (kunde ej prata svenska) han lurade oss på dem dyraste alkohol drinkar. Vi betalade i slutändan 3000kr för 4 personer fast det var kat...

Toppen brunch! Vi kommer tillbaka 😃

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
10

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på LYKKE?

På LYKKE serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Fisk
  • Vegetariskt
  • Skaldjur
  • Vilt

Vilken typ av bar är LYKKE?

Vi har klassificerat LYKKE som:

  • Cocktailbar
  • Vinbar

Vad kostar det att äta på LYKKE?

LYKKE ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har LYKKE uteservering?

Ja, LYKKE har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Har LYKKE vegetariska alternativ på menyn?

Ja, LYKKE har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger LYKKE?

LYKKE ligger på Vasaplan 7, 111 20, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 400m).