Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Thatsup-event: Måla och Skåla

Den 27 februari hade vi vårt första event för den nya och utökade ambassadörsgruppen!

Vi är så glada att se den ständiga utveckling på gruppen, och kunna välkomna in nya ambassadörer för varje uttagning som görs.

Det anordnades ett event där de skulle få leva ut sin kreativitet på canvastavlor. Med färg och handledning kunde de till slut bära med sig hem finfina målningar. Måla och Skålas koncept är att alla kan lyckas med en målning, oavsett tidigare erfarenhet.

Motivet var valt av en konstnär vid namn Jessica, som under kvällen var väldigt hjälpsam och som instruerade alla deltagare mycket väl under målandets gång. Steg för steg hade ambassadörerna lyckats skapa ett helt eget konstverk!

Eventet hade hållbarhet i fokus, just för att påvisa att genom enkla förändringar i vardagen kan man bidra till en hållbar utveckling.
Vi har inte skapat ett helt grönt event, men vi har varit mycket medvetna om vilka leverantörer vi har valt att samarbeta med och att de som arbetar är måna om hållbarhet och dess utveckling. Motivet som Jessica valde för kvällens målningar var självklart även det en tolkning av hållbarhet.

Vi släckte ner lokalen och tände ett flertal värmeljus som fick stå för belysningen, det skapades då en mysig och varm känsla i Måla och Skålas lokaler och vi sparade samtidigt på elen.

Våra ambassadörer ankom efter en jobbdag och fick sig ett glas vin samt en goodiebag fylld med trevligheter.
Goda nötter från svenska företaget Smiling som står för snacks och ett hållbarhetstänk, med en kort innehållsförteckning innehållandes enbart naturliga ingredienser. Ett yogapass på den nya fräscha yogastudion på Östermalm, Yogamana Center. Samt även ett eget (!) målarstaffli, så att de ska kunna fortsätta använda sin kreativitet när de kommer hem efter eventet.

Under eventets gång serverades det god mat från BodyBuddy som var väldigt uppskattad. Maten som serverades är bra för både hälsan och planeten. Vi hade deras populära bananbröd, som de hade utformat till mini cupcakes och krispigt fröknäcke med avokadosmash. Samt chokladbräck i flera olika smaker så att de skulle passa allas smaklökar.

Alla ambassadörer fick chansen att vara med i en tävling som vi hade anordat under kvällen, nämligen att de skulle fånga kreativitet i en bild. Se våra taggade bilder på Instagram för att se bidragen. Tre stycken tog hem ett pris från Nordsteds förlag, en bok om hållbarhet #Gör skillnad. En bok som steg för steg visar hur man kan leva ett mer hållbart liv. Författarna vill att personerna som läser boken ska kunna starta sin egen hållbarhetsutveckling, obereonde på var de startar, och att alla ska kunna sätta sina egna mål. Boken innehåller kapitel om mat, boende, transporter, kläder, jobb och barn. En bok för alla tycker vi, och därför är vi mycket glada över att vi kunde utforma en tävling med ett sådant fint pris.

Vi tackar för en trevlig och kreativ kväll på Frejgatan 21!

Vill du också vara med på våra event? Börja med att bli medlem och läs mer här, eller skriv till mig.

Användarbilder på Thatsup-event: Måla och Skåla Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Thatsup-event: Måla och Skåla av Peter B.
  • Bild från Thatsup-event: Måla och Skåla av Peter B.
  • Bild från Thatsup-event: Måla och Skåla av Peter B.
  • Bild från Thatsup-event: Måla och Skåla av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 feb 2020

En sååå rolig torsdagskväll!
Först och främst, så god mat! Perfekt efter jobbet när man är sjukt hungrig.
Att måla och få skåla samtidigt var ju klockrent, en perfekt kombo av att få bli som ett barn igen men samtidigt... Visa hela »

27 feb 2020

Vilken härlig kväll! Mysigt med bara tända ljus, god mat och dryck och superkul att måla! Jag tycker både de som har företaget och konstnären var superhärliga och verkligen gjorde så man kände sig trygg i att måla precis som man vill! Jag sk... Visa hela »

27 feb 2020

Så kul premiärevent för mig som ambassadör! Jag skulle nog aldrig komma på själv att göra detta men det var verkligen kul att göra något speciellt och kreativt. Med några glas vin, lite goda och fräscha snacks och bra sällskap var det e... Visa hela »

28 feb 2020

Vilken grej??

Supermysig lokal där man möts av en härlig autmosfär och man känner direkt glädje och kärlek. Sen att både Ida och Louise från Thats Up är glädjespridare vet vi sen innan men att de som äger Måla & Skå... Visa hela »

28 feb 2020

Precis ett sånt här event behövdes en torsdag som var kall och snöig. In i värmen välkomnades man med vin, mötes av glada människor, tända ljus och härlig stämning!
Gillar hela konceptet med att måla och skåla samtidigt, ja oc... Visa hela »

27 feb 2020

Hade höga förväntningar på kvällen, men de överträffades med råge! Helt suveränt event med jättegoda snacks och tilltugg, härlig bakgrundsmusik och otroligt roligt målande! Superproffsig vägledning av Jessica, proffskonstnär o... Visa hela »

28 feb 2020

Wow vad det kändes som man bara försvann från vardagens stressiga miljö och infann sig i en lugn, mysig & rofylld lokal!

Mitt första event som ambassadör och jag blev golvad av hela upplevelsen. Från att kliva in genom dörren till slutet av kvä... Visa hela »

28 feb 2020

Perfekt torsdagskväll! Alltid velat måla och vina samtidigt. Superbra uppstyrt av Louise och Ida.

Denna kväll släpptes all vår kreativitet ut på målarduken. Alla kan måla! Det var kul att se allas tavlor då de blev så olika. Imponera... Visa hela »

Listad i: Favoriter
29 feb 2020

En grå torsdag livades upp av ett roligt event hos Måla & Skåla. Vin, måla tavlor och härligt häng med ThatsUp-ambassadörerna. Avspänt och trevligt att umgås och måla tavlor. Rekommenderas!
Tack Louise och Ida för kul uppstyrt even... Visa hela »

29 feb 2020

Så bra anordnat! Andra gången jag målar och skålar men lika roligt ändå 😍. Det är verkligen en aktivitet som passar de flesta. Kul att bli guidad av en konstnär och testa nya sätt att måla.
Perfekt att vi alla fick material för att for... Visa hela »