Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

BodyBuddy

4,6 • 7 recensioner
BodyBuddy

God mat kan även vara nyttig – det är devisen hos hälsokonceptet BodyBuddy inne på yogastudion Yogayama på Östermalm. Här finns allt från matiga sallader och smoothie bowls till nyttiga bakelser. Bakom konceptet står den framgångsrika advokaten Linn Thulin som bestämde sig för att sadla om till krögare.

En trappa upp inne på yogastudion Yogayama på Östermalm, hittar man hälsocaféet BodyBuddy. Det ser litet ut från utsidan, men ligger i en stor och rymlig lokal där man ofta hittar en ledig plats trots att det är mycket välbesökt under stora delar av dagen. Inredningen är ljus och luftig, men mysig, och under de varmare månaderna kan man sitta ute på den stora innergården.

Menyn fokuserar på näringsrik mat som är tillagad på noggrant utvalda råvaror som är bra för kroppen och planeten, men också för själen då det aldrig tummas på smaken. Här hittar du exempelvis färgstarka bowls, fräscha sallader, smörgåsar, wraps och hemgjorda raw-bakelser. Även färska juicer och smoothies finns för den som är sugen. Hit kan du komma hela dagen för såväl frukost och lunch, som för ett mellanmål eller en tidig middag. På lördagar serveras en brunchmeny där du hittar klassiker som avokadomackor, äggröra och bananpannkakor.

Allt tillagas på plats från grunden och passar bra för den som är allergisk, gluten- eller laktosintolerant, vegan eller vegetarian. För den som önskar animaliskt protein finns även det alternativet – det finns alltså något för alla. Allt som säljs är dessutom gjort utan vitt socker. Glöm inte att smaka deras populära bananbröd.

Se även BodyBuddy City

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 maj 2019

Mysig lokal och innegård - perfekt för lunch! Ville ge en femma för jag har saknat ett sånt här ställe med magiska bowls på Östermalm. Dock fick jag vänta på maten i 20 min efter mitt sällskap fått in sin mat. Hoppas på otur - ja... Visa hela »

6 okt 2018 · Uppdaterad

Toppenställe för frukost och lunch. Till frukost brukar jag köra deras fantastiska bowl (se bild) och till lunch kör jag oftast kyckling/mango-sallad som är matig, fräsch och väldigt god. Dessutom har de små desserter som är riktigt goda men inte onyttig... Visa hela »

8 dec 2018

Vi var ett gäng här en torsdagsmorgon för att testa deras gröt och bowls. Jag är nyfrälst i gröt igen och gillar att det har blivit trendigt. På en gröt vill jag ha någon sylt och jordnöttsmör, och den måste vara salt förstå... Visa hela »

18 aug 2018

Jag åt en supergod frukost på denna nyöppnade pärla i Yogayamas lokaler. Åt en fantastisk god och krämig smoothie bowl med acai, jordgubbar, maca och banan. Toppad med deras hemmagjorda nöt och kokos granola, jordnötssmör och färska bär. Det... Visa hela »

7 jun 2019

Världens bästa lunchrestaurang! Jag brukar äta deras räksallad som är magisk! Testade denna gång en av deras bowls, ”Nordic Berry”, se bild. Perfekt storlek så man håller sig mätt länge. Helt perfekt topping också, precis som man... Visa hela »

23 jan 2019 · Uppdaterad

Grymma smoothie bowls, mackor och kakorna är också helt magiska. Ser fram emot att testa lunchen!

7 aug 2018

Fantastisk frukost