Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

BodyBuddy

4,6 • 7 recensioner
BodyBuddy

God mat kan även vara nyttig - det är devisen hos hälsokonceptet BodyBuddy inne på yogastudion Yogayama på Östermalm. Här finns allt från matiga sallader och smoothie bowls till nyttiga bakelser. Allt är ekologiskt och det mesta utan gluten och laktos. På sommaren kan man passa på att äta på innergården. Bakom konceptet står den framgångsrika advokaten Linn Thulin som bestämde sig för att sadla om till krögare.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 okt 2018 · Uppdaterad

Toppenställe för frukost och lunch. Till frukost brukar jag köra deras fantastiska bowl (se bild) och till lunch kör jag oftast kyckling/mango-sallad som är matig, fräsch och väldigt god. Dessutom har de små desserter som är riktigt goda men inte onyttig... Visa hela »

8 dec 2018

Vi var ett gäng här en torsdagsmorgon för att testa deras gröt och bowls. Jag är nyfrälst i gröt igen och gillar att det har blivit trendigt. På en gröt vill jag ha någon sylt och jordnöttsmör, och den måste vara salt förstå... Visa hela »

23 maj 2019

Mysig lokal och innegård - perfekt för lunch! Ville ge en femma för jag har saknat ett sånt här ställe med magiska bowls på Östermalm. Dock fick jag vänta på maten i 20 min efter mitt sällskap fått in sin mat. Hoppas på otur - ja... Visa hela »

18 aug 2018

Jag åt en supergod frukost på denna nyöppnade pärla i Yogayamas lokaler. Åt en fantastisk god och krämig smoothie bowl med acai, jordgubbar, maca och banan. Toppad med deras hemmagjorda nöt och kokos granola, jordnötssmör och färska bär. Det... Visa hela »

7 jun 2019

Världens bästa lunchrestaurang! Jag brukar äta deras räksallad som är magisk! Testade denna gång en av deras bowls, ”Nordic Berry”, se bild. Perfekt storlek så man håller sig mätt länge. Helt perfekt topping också, precis som man... Visa hela »

23 jan 2019 · Uppdaterad

Grymma smoothie bowls, mackor och kakorna är också helt magiska. Ser fram emot att testa lunchen!

7 aug 2018

Fantastisk frukost