Thatsup Event: Cookalong på Rent a Chef

5,0
5 betyg
Thatsup-event
Thatsup Event: Cookalong på Rent a Chef
5,0
5 betyg

Samtidigt som årets första snö yrde utanför fönstret samlades Thatsups ambassadörer i vardagsrummet på Rent a Chefs nya lokal Foodlab Studio i Vasastan.

Många bekanta ansikten i gruppen, men också några nya ambassadörer som var med oss för första gången. Vi skålade i varsitt glas vin och öl och partade loss på tilltuggen innan minglet plötsligt hade nått sitt slut och det var dags att ta på oss våra förkläden – nu skulle vi sno ihop en trerätters middag. Efter att ha delats upp i tre lag, ett lag för varje rätt, så var det bara att börja skala, steka, koka och baka. Detta var kvällens meny:

Förrätt: Svartrotssoppa med halstrad pilgrimsmussla, örtolja, gotlandslinser, rättviksärta och lupinböna.
Varmrätt: Anka, apelsin- och backtimjansky, potatisbakelse, friterad svartkål och champagnesyrad rättika.
Dessert: Chokladfondant med hallonsås och lättvispad bourbongrädde.

När det var dags att hugga in på vardera lags rätt presenterades två vinalternativ, noggrant utvalda från Oenoforos och Enjoy Wine, för att komplettera vår meny. Det fanns även tre ölsorter från Nya Carnegiebryggeriet att välja mellan: J.A.C.K IPA, Peach and Tea Pale Ale och ett alkoholfritt alternativ.

Kvällen fortskred med många skratt och en tipsrunda, där alla delade med sig av ett ställe de hade besökt och nämnde ett ställe de ville besöka.

Har du ramlat in och undrar vilka dessa Thatsup-ambassadörer är? Thatsups ambassadörgrupp är ett community av fantastiska människor som upptäcker stan och delar med sig av sina upplevelser. Läs mer och ansök HÄR

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Recensioner av Thatsup Event: Cookalong på Rent a Chef

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sååå himla roligt och trevligt event. Lärde mig en hel del och det var så härlig stämning. Duktiga kockar som hjälpte till. God välkomponerad meny som inte var för enkel.
Superbra uppstyrt av Ida och These i vanlig ordning.

Väldigt, väldigt trevligt och mycket gott.

Så bra styrt!!

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Frågor och svar

Var ligger Thatsup Event: Cookalong på Rent a Chef?

Thatsup Event: Cookalong på Rent a Chef ligger på Ynglingagatan 12, Vasastan. I närheten ligger Norrtull, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 700m).