Fyris Comedy med Ahmed Berhan, Ato Karlsson, Johan Hurtig Wagrell m.fl

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Varannan torsdag förvandlas scenen på Interpool till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Här ser du en grym blandning av etablerade komiker och nya stjärnskott! Säsongsavslutningen för hösten för FYRIS Comedy bjuder på en riktigt rolig line-up.

KVÄLLENS KOMIKER

AHMED BERHAN
Från de största humorklubbarna och turnér med humorkollektivet SEMST, till hyllade insatser som skådespelare och panelmedlem i Parlamentet. Vart han än kommer så gör Ahmed succé med sin satiriska, pricksäkra humor som berör såväl rasism och fördomar, som finurliga vardagsbetraktelser.

JOHAN HURTIG WAGRELL
Komikern och modebloggaren Johan Hurtig Wagrell skrev i många år vrida sig av skratt-roliga texter för Café och Metro Mode. Efter det har han bland annat hunnit med att vinna SM i ordvitsar, arbeta som manusförfattare för Parlamentet och gigga runt om i landet – bland annat på FYRIS Comedy!

ATO KARLSSON
Ato “The Champ” Karlsson tar humor på fullaste allvar. Han charmar de flesta med roliga anekdoter från livet och publiksnack som alltid tar en oväntad vändning. I höst är Ato med i redaktionen för humorprogrammet Svenska nyheter – vi är glada att han hinner med ett stopp på FYRIS Comedy. Missa inte det!

Fler komiker tillkommer!
----

Dörrarna öppnar kl. 19:00
Stand up:en börjar kl. 20:00
18-årsgräns gäller.

Biljetter kostar 140 kr + serviceavgift.
Sittplats i mån av plats, kom i tid!

Barservering finns på plats. Mer info om mat och dryck finns på www.fyriscomedy.com

 

Information
Visa på karta
  • Datum
    25 nov. 2021
Hemsida
Biljetter
Pris
140 kr
Facebook-event