Hyllade komikerduon The Umbilical Brothers till Sverige

I höst återvänder den australiensiska humorduon The Umbilical Brothers till Sverige med föreställningen "KiDSHoW (Not suitable for children)" - en barnshow för vuxna med sex, våld, knark och fult språk. Den 28 september kommer de till Uppsala konsert & kongress.

The Umbiblical Brothers har gjort sig kända för att blanda in både akrobatik och märkliga ljudillustrationer i sin humorkonst. Nu är det dags för en ny show inspirerad av deras prisbelönta barnprogram "The Upside Down Show". Föreställningen, som går under namnet "KiDSHoW (Not suitable for children)", innehåller sång, dans och berättelser på temat sex, våld, knark och fult språk.

Duon består av Shane Dundas och David Collins som tidigare gjort kritikersuccé i Sverige med föreställningarna "Don't Explain" och "Heaven by Storm". Svensk media har beskrivit dem i termer av "råtalang" och "90 minuters konstant gapskratt". Den 28 september är det upp till bevis när de kommer till Sverige och Uppsala konsert & kongress. Biljetterna släpps onsdagen den 6 augusti.

Föreställningar i Sverige:
28 september - Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala
30 september - Chinateatern, Stockholm
6 oktober - Trädgår'n, Göteborg
7 oktober - Lunds Stadsteater, Lund

Biljetter släpps kl 9 onsdagen den 6 aug och säljs via Blixten.se

Mer information: Uppsala konsert & kongress