Foto: Ylva Li Mannby Foto: Ylva Li Mannby

Kaffe- och teprovning med godsak

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Kom och få en introduktion till teets och kaffets historia, kultur och produktion. Lära dig om de olika sorterna, smakerna och kvaliteterna av te och kaffe.

Du får veta hur de påverkas av ursprung, odling, skörd och hantering. Du får även tips och råd om hur du brygger te och kaffe på bästa sätt och vilka redskap och tillbehör du behöver. Få möjlighet att prova Wendelins olika téer och kaffeblandningar och utveckla din smakpalett och ditt luktsinne. Wendelins kaffe har samma kaffeblandning som går till Kung Carl Gustaf i Sverige. Deras teer innehåller äkta produkter som till exempel riktiga bär och frukt samt även frystorkad yoghurt. Få inspiration till att kombinera te och kaffe med andra godsaker som choklad och lakrits.

Information
  • Datum
    29 feb.
Plats
Bergsbrunnagatan 20, Uppsala