Ostron-Hasse gästar Stationen

Ostron-Hasse gästar Stationen

Under en blöt helg i mars gästar världens främste ostronöppnare Stationen i Uppsala. Bakom den hedrande titeln döljer sig Hasse Johansson som sedan decennier tillbaka drivit restauranger och arbetat i Feskekörka i Göteborg, vunnit VM-titlar i ostronöppning och drivit fiskaffär i egen regi. Han flankeras hela helgen av skickliga sommelierer i stånd att rekommendera champagne till de delikata skaldjuren.

Ostron- och champagnedagar på Stationen, 2-3 mars

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.