Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stationen

3,1
9 betyg
Redigera Stationen

I Uppsalas gamla stationsbyggnad, ritad av Adolf Wilhelm Edelsvärd 1866, ryms idag Svenssonsimperiets storsatsning Stationen. Med tre olika serveringar inspirerade av 1800-talets Europas verkliga metropoler kan du här ta en espresso i det italienska caféet, sänka en gindrink i den Londoninspirerade baren eller spendera en helkväll i det parisiska brasseriet.

Användarbilder på Stationen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Råbiff – Bild från Stationen av Erica E.
  • Laxrygg med kroketter – Bild från Stationen av Erica E.
  • Bild från Stationen av Elin E.
  • Bild från Stationen av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2018

Älskar det här stället! Fantastiska lokaler! Bra viner, god champagne, jättebra räksmörgåsar. Det är lika härligt att sitta både inne och ute! Funkar lika bra för lunch som för middag! Jättemysigt!

Listad i: Bäst i Uppsala
19 feb 2018

Jag älskar att lyxa till det på helgdagarna och det här var ett perfekt ställe för just det. Vi var 4personer som beställt afternoon tea. Det är så uppskattat att slippa lämna bordet för att plocka från en buffé, hela upplevelsen fö... Visa hela »

10 apr 2019

Stor restaurang och uteservering precis vid Centralstationen. God mat och dryck. Rekommenderas.

28 feb 2019

Besökte Stationen precis innan jag och ett par kollegor skulle iväg på kryssning. Det blev ett snabbt besök men det lämnade ett förvånansvärt starkt intryck.

Maten var bra, under lunch fanns det två alternativ (vegetariskt och icke-vego). Jag... Visa hela »

4 okt 2021

Ojämn kvalitet på maten och servicen är oklar, man vet inte riktigt var man ska beställa. Synd för det finns potential i maten men det räcker inte hela vägen.

29 dec 2019

Översätt till svenska »

I like the atmosphere of this place!Even though I have been a lot of times in Uppsala I”d never been there.So this Christmas we went all the family together and we really had a great time! If you visit Uppsala you have to go there!

31 aug 2020

Trött mat och samma dryckesutbud som på resterande Svenssons krogar.
Synd att Svenssons har fått tagit så mycket mark i Uppsala så man inte kan hålla kvaliteten uppe..

17 maj 2016

Otroligt fin inredning i det "parisiska brasseriet" och extra kul när man får sitta ute på "perrongen" där tankarna förs till en lyxig restaurangvagn från förr. Bra meny och bra mat som är snyggt upplagd. Dock tycker jag att man kan fö... Visa hela »

3 mar 2019

Personalen glömde bort vår beställning så vi fic0. När maten väl kom så var min mat dessutom ljummen och smaklös. Den mysiga miljön bär inte upp ett sånt misslyckande från personalen.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.