Stationen

3,1
9 betyg
$$$
Restaurang
Café
Cocktailbar
Stationen
3,1
9 betyg

I Uppsalas gamla stationsbyggnad, ritad av Adolf Wilhelm Edelsvärd 1866, ryms idag Svenssonsimperiets storsatsning Stationen. Med tre olika serveringar inspirerade av 1800-talets Europas verkliga metropoler kan du här ta en espresso i det italienska caféet, sänka en gindrink i den Londoninspirerade baren eller spendera en helkväll i det parisiska brasseriet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
9

Recensioner av Stationen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Älskar det här stället! Fantastiska lokaler! Bra viner, god champagne, jättebra räksmörgåsar. Det är lika härligt att sitta både inne och ute! Funkar lika bra för lunch som för middag! Jättemysigt!

Listad i: Bäst i Uppsala

Stor restaurang och uteservering precis vid Centralstationen. God mat och dryck. Rekommenderas.

Jag älskar att lyxa till det på helgdagarna och det här var ett perfekt ställe för just det. Vi var 4personer som beställt afternoon tea. Det är så uppskattat att slippa lämna bordet för att plocka från en buffé, hela upplevelsen fö...

Ojämn kvalitet på maten och servicen är oklar, man vet inte riktigt var man ska beställa. Synd för det finns potential i maten men det räcker inte hela vägen.

Besökte Stationen precis innan jag och ett par kollegor skulle iväg på kryssning. Det blev ett snabbt besök men det lämnade ett förvånansvärt starkt intryck.

Maten var bra, under lunch fanns det två alternativ (vegetariskt och icke-vego). Jag...

I like the atmosphere of this place!Even though I have been a lot of times in Uppsala I”d never been there.So this Christmas we went all the family together and we really had a great time! If you visit Uppsala you have to go there!

Trött mat och samma dryckesutbud som på resterande Svenssons krogar.
Synd att Svenssons har fått tagit så mycket mark i Uppsala så man inte kan hålla kvaliteten uppe..

Otroligt fin inredning i det "parisiska brasseriet" och extra kul när man får sitta ute på "perrongen" där tankarna förs till en lyxig restaurangvagn från förr. Bra meny och bra mat som är snyggt upplagd. Dock tycker jag att man kan fö...

Personalen glömde bort vår beställning så vi fic0. När maten väl kom så var min mat dessutom ljummen och smaklös. Den mysiga miljön bär inte upp ett sånt misslyckande från personalen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
9

Representerar du Stationen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Stationen?

På Stationen serveras bland annat:

  • Franskt
  • Italienskt
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är Stationen?

Vi har klassificerat Stationen som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Stationen?

Stationen ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Stationen uteservering?

Ja, Stationen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Stationen lunch?

Ja, Stationen har lunchserveringar.

Var ligger Stationen?

Stationen ligger på Olof Palmes plats 6, Centrum.