Stan får utökning av lyxbetonad frisörsalong

På Torngatan i Uppsala hittar du en fräsch och nytänkande frisörsalong där man kan stoltsera med det allra senaste inom klippning och hårvård. Bara en snabbtitt på hemsidan skvallrar om en ambitiös salong som vågar sticka ut. Erfarna frisörer tar hand om dig i en toppmodern och häftig miljö. Här blir helhetsupplevelsen något utöver det vanliga.

På Frans Frisörer finns det mesta inom hårvård, hit kan du komma om du behöver toppa håret, lägga slingor eller kanske experimentera med en permanent eller fina extensions. Och för att inte nämna den sköna överraskningen - massagestolarna vid schamponeringen. Massageupplevelsen får du inte bara om du väljer att prova någon av salongens längre behandlingar, här lämnas ingen hängande. Alla får nämligen möjlighet att bli ryggknådad samtidigt som någon av frisörerna schamponerar ditt hår.

- Vi vill att alla ska känna sig omhändertagna och vi har ambitionen att förmedla mer än bara en ordinär klippning. Här får man en upplevelse med spakänsla och en touch av lyx och exklusivitet, säger Sonja Lantz, frisör.

Frisörteamet består av tre erfarna frisörer, med flera år inom branschen på nacken. En rådande mentalitet bland teamet är att ta hand om varje kund, så att upplevelsen blir individuell och utöver det vanliga. Här vill man omsorgsfullt ta hand om varje kund. Inredningen domineras av röda och svarta detaljer. Och i de svarta läderfåtöljerna sitter man bekvämt och kan fascineras av alla inredningsdetaljer. En snabbtitt på hyllorna avslöjar salongens breda varumärkesutbud, som för tillfället består av märken som Orofluido, Tigi, Alterna, ghd och american crew.

Omhändertagande, proffsigt, personlig service och lyxkänsla - helhetsintrycket är helt klart pampigt.

Läs mer om Frans Frisörer här