WhatsupUppsala.se på stan på lördag

Nu på lördag den 1 oktober kommer WhatsupUppsala.se att ha ett event på stan när vi firar 1 år i stan. Det går ut på att vi kommer gå runt ett litet gäng från redaktionen på stan och hålla tävlingar, dela ut flyers och informera om vår site och iPhone-app. Vi kommer att ha ett tävlingsformulär med sex olika tävlingar, tre kunskapsfrågor om Uppsala och tre där man ska aktivera sig med WhatsupUppsala som att till exempel anmäla sig till vårt nyhetsbrev. Varje tävling med ett pris värt 1 000 kr (oftast ett presentkort) på butiker eller restauranger i Uppsala (vilka får ni se när ni är med och tävlar eller här på siten efter eventet).

Vi kommer att vara klädda i vita matchande Whatsup-tröjor och ha stora heliumballonger i våra färger knutna i oss själva så förhoppningsvis kommer ni inte att missa oss. Kom gärna fram och ta ett tävlingsformulär, det tar bara någon minut att göra alla tävlingarna och det är som sagt fina priser på spel.

Vi kommer att röra oss runt centralt i Uppsala mellan 10 och 17. Några av platserna vi kommer att vara på är Stora torget, Gamla torget och Vaksala torg.

Klicka här för att gilla oss på Facebook: