Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Jaber Mode Herr

5,0
1 betyg
Redigera Jaber Mode Herr

Det sofistikerade modets Uppsala försvaras av några djärva konfektionsbutiker, Jaber är en av stans främsta inom sin exklusiva nisch.

Sedan 1974 då Jan Berglund grundade Jaber Mode har Jaberbutiken huserat i den vackra 1700-talsbyggnaden Gamla Gillet vid Fyristorg. Byggnaden som ursprungligen var ett elegant hotell har bevarat den sobra atmosfären av överklass och lyx, inte minst tack vare den magnifika vestibulen där breda stentrappor leder upp till butiken.

Här säljer man en blandning av klassiskt och modernt mode från några av de mest exklusiva modehusen. Här hittar du allt från skräddarsydda kostymer från Zegna till svensktillverkade skjortor från Stenströms. För den som önskar något lite mer exklusivt erbjuder butiken måttsydda kostymer där du i samråd med personalen får möjlighet att välja bland exklusiva tyger från italienska väverier och kombinera dem med den form du önskar, från övergripande detaljer som slag och fickor, ner till mikronivå där du ges möjligheten att ge form åt minsta knapphål.

Personalen hör till de mest kunniga inom sitt område och kan hjälpa dig oavsett om letar efter en full festmundering eller bara är på jakt efter en ny slips.

Användarbilder på Jaber Mode Herr Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 maj 2019

Kvalité och yrkes skicklighet kort sagt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.