Blond

1,0
1 betyg
Frisör
Blond
1,0
1 betyg

Visst är det så att blondiner har roligast. I alla fall om man ska dra några paralleller mellan salong Blonds namn och ett gäng riktigt dukiga frisörer. Var ligger hemligheten, i hårfärgen eller i händerna på ett gäng skickliga, välutbildade och fantasifulla tjejer? Svaret finner du hur som på Trädgårdsgatan 3. Inne i salongen står det mörka trägolvet som snygg grund till designade frisörstolar i färgen chockrosa. Detta är en salong med stil och klass, där ambitionen alltid är att kunden ska vara hundra procent nöjd.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Blond Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
1

Recensioner av Blond

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Riktigt dåligt ställe.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Inte nöjd någonstans. Kommer dit och har verkligen sett fram emot mitt besök. Tagit ledigt från jobbet och det var länge sedan jag var hos frisören. Väl där möts jag inte av ett välkomnande utan det var inget hej och välkommen. Sen tog frisö...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
1

Representerar du Blond?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Blond?

Blond ligger på Trädgårdsgatan 3, Centrum.