Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Blond

3,0
2 recensioner
Redigera Blond
Blond

Visst är det så att blondiner har roligast. I alla fall om man ska dra några paralleller mellan salong Blonds namn och ett gäng riktigt dukiga frisörer. Var ligger hemligheten, i hårfärgen eller i händerna på ett gäng skickliga, välutbildade och fantasifulla tjejer? Svaret finner du hur som på Trädgårdsgatan 3. Inne i salongen står det mörka trägolvet som snygg grund till designade frisörstolar i färgen chockrosa. Detta är en salong med stil och klass, där ambitionen alltid är att kunden ska vara hundra procent nöjd.

Användarbilder på Blond

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
13 dec 2020

Gjorde balayage hos Anna på Blond och är supernöjd. Fick ett fantastiskt resultat och kommer absolut boka hos henne igen! Trevligt och proffsigt bemötande!

16 dec 2019

Inte nöjd någonstans. Kommer dit och har verkligen sett fram emot mitt besök. Tagit ledigt från jobbet och det var länge sedan jag var hos frisören. Väl där möts jag inte av ett välkomnande utan det var inget hej och välkommen. Sen tog frisö... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.