Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Studio Esso

5,0
11 recensioner
Redigera Studio Esso
Studio Esso

På Salong Esso kan du slå dig ner med en kopp kaffe och en tidning medan du låter frisören ta hand om dig. Här står den personliga servicen i fokus. Klippning, färgning, uppsättning och trådning av ögonbryn är bara några av de behandlingar som utförs på salongen.

Användarbilder på Studio Esso Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Studio Esso av Sophie O.
  • Bild från Studio Esso av Sophie O.
  • Bild från Studio Esso av Nathalie K.
  • Bild från Studio Esso av Nathalie K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 mar 2019

Har varit trogen kund i mer än 5 år och har aldrig gått därifrån missnöjd. Sevanna är en av de bästa jag har haft inom färg och klipp! Rekommenderar stark!

4 mar 2019

Gått till Studio Esso i flera års tid nu, alltid lika nöjd!! Jättefin salong, man blir väl omhändertagen och blir så så fin tack vare helt otroligt duktiga frisörer! Haft lite alla möjliga färger på håret genom åren och bli... Visa hela »

26 feb 2019

Jag har fixat mitt hår hos Sevanna på Studio Esso under snart tre års tid. Hon gör precis det man vill att en bra frisör ska göra; ger realistiska förväntningar för att sedan många gånger överträffa dem, tar fram det bästa av... Visa hela »

28 feb 2019

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Sevanna! Härlig bemötande, service och underbara slutresultat.
Rekommenderar starkt!

27 feb 2019

Alltid lika nöjd när jag varit där! Man får en ärlig åsikt om förväntad resultat och arbetet utförs med noggrannhet. Man ser att frisörerna brinner för det de gör och att de gör sitt yttersta för att man ska gå därifr... Visa hela »

27 feb 2019

Är alltid lika nöjd över hur Sevanna färgar och klipper mitt hår!! Vill aldrig gå till någon annan. Rekommenderas varmt!

26 feb 2019

Ett superfint ställe med otroligt bra frisörer! Alltid trevliga och lyhörda på kundens önskemål. Mitt absoluta favoritställe!

26 feb 2019 · Uppdaterad

Studio Esso en salong i klass för sig, fin salong välbemötande av frisörer mycket duktiga frisör när det kommer till klippning, färgning , uppsättning eller ögonbryns plock du kan slå dig ner i en av sofforna och njuta av en härlig kopp kaffe o... Visa hela »

26 feb 2019

Fantastisk salong och personal! Går alltid därifrån så himla nöjd och med ett stort leende på läpparna :)

26 feb 2019

Sevanna är en proffsig och rutinerad frisör. Är alltid nöjd när jag har varit och gjort slingor hos henne. Rekommenderas varmt!

26 feb 2019

Varit kund hos Sevanna & co i mer än sex år och alltid varit lika nöjd. Professionellt, inlyssnande, tillmötesgående, inspirerande - en helhetsupplevelse helt enkelt!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.