Studio Esso

5,0
11 betyg
Frisör
Studio Esso
5,0
11 betyg

På Salong Esso kan du slå dig ner med en kopp kaffe och en tidning medan du låter frisören ta hand om dig. Här står den personliga servicen i fokus. Klippning, färgning, uppsättning och trådning av ögonbryn är bara några av de behandlingar som utförs på salongen.

1 Elin P.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
11

Recensioner av Studio Esso

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har varit trogen kund i mer än 5 år och har aldrig gått därifrån missnöjd. Sevanna är en av de bästa jag har haft inom färg och klipp! Rekommenderar stark!

Gått till Studio Esso i flera års tid nu, alltid lika nöjd!! Jättefin salong, man blir väl omhändertagen och blir så så fin tack vare helt otroligt duktiga frisörer! Haft lite alla möjliga färger på håret genom åren och bli...

Jag har fixat mitt hår hos Sevanna på Studio Esso under snart tre års tid. Hon gör precis det man vill att en bra frisör ska göra; ger realistiska förväntningar för att sedan många gånger överträffa dem, tar fram det bästa av...

·

Studio Esso en salong i klass för sig, fin salong välbemötande av frisörer mycket duktiga frisör när det kommer till klippning, färgning , uppsättning eller ögonbryns plock du kan slå dig ner i en av sofforna och njuta av en härlig kopp kaffe o...

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Sevanna! Härlig bemötande, service och underbara slutresultat.
Rekommenderar starkt!

Alltid lika nöjd när jag varit där! Man får en ärlig åsikt om förväntad resultat och arbetet utförs med noggrannhet. Man ser att frisörerna brinner för det de gör och att de gör sitt yttersta för att man ska gå därifr...

Är alltid lika nöjd över hur Sevanna färgar och klipper mitt hår!! Vill aldrig gå till någon annan. Rekommenderas varmt!

Ett superfint ställe med otroligt bra frisörer! Alltid trevliga och lyhörda på kundens önskemål. Mitt absoluta favoritställe!

Fantastisk salong och personal! Går alltid därifrån så himla nöjd och med ett stort leende på läpparna :)

Sevanna är en proffsig och rutinerad frisör. Är alltid nöjd när jag har varit och gjort slingor hos henne. Rekommenderas varmt!

Varit kund hos Sevanna & co i mer än sex år och alltid varit lika nöjd. Professionellt, inlyssnande, tillmötesgående, inspirerande - en helhetsupplevelse helt enkelt!

1 Elin P.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
11

Representerar du Studio Esso?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Studio Esso?

Studio Esso ligger på Kungsängsgatan 59A, 753 18, Centrum.