Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Grand Hotell Hörnan

På anrika Grand Hotell Hörnan har man drivit storstilad hotellverksamhet sedan början av 1900-talet, de gamla rummen inredda i sekelskiftesstil har lockat besökare till Uppsala i decennier och den vackra lobbybaren serverar drinkar och enklare maträtter varje dag mellan 15-01. På lagom promenadavstånd från biograferna blandar här en noggrann bartender klassiska champagnecocktails och perfekta drinkar som får vem som helst att känna sig som en filmstjärna.

Användarbilder på Grand Hotell Hörnan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Grand Hotell Hörnan av My J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 jul 2019

Grand Hotell Hörnan är ett riktigt trevligt hotell mitt i Uppsala alldeles nere vid Fyrisån. Således är läget perfekt som utgångspunkt för att utforska hela staden. Det är nära både till slottet, Stadstrådgården, Botansika trä... Visa hela »

20 jan 2020

Hamnade här av en slump. Hotellet renoverar baren för tillfället och har reducerad barmeny som serveras i frukostrummet. De har dock en nyanställd sommelier som kommer vara ansvarig för deras drinkar. Mycket trevlig, engagerad och gjorde hela besöket trots renoveringen. Visa hela »

2 okt 2019

är nått jag skulle vilja bo på om jag hde pengar

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.