Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Chic Clinic

0,0
0 betyg
Redigera Chic Clinic

Kliv in i en värld av skönhet och välmående på välrenommerade Chic Clinic. Detta är Uppsalas självklara destination för SPA-älskaren. Kunskap och erfarenhet är hårdvaluta här och därför är det inte konstigt att man stått sig som en av Uppsalas bästa SPAn genom åren. Vi ska berätta mer om varför redaktionen föll för klinikens upplägg.

Som kund slås man av fördelarna med sådan bred repertoar under ett och samma tak. Klassiska SPA-behandlingar som massage, ansiktsbehandlingar, hårborttagning och vaxningar varvas med IPL-laser, botox och kroppspeelingar. Är man ett stort gäng som firar något extra, en blivande brud eller bara att det är helg - då är Chic Clinic en fullträff. De rymliga och fräscha lokalerna går att varva mötestid, avkoppling och firande.
Maken till kunskap får man leta efter. Terapeuter, massörer, läkare och sjuksköterskor har ett selektivt program som man erbjuder sina kunder. Rynkbehandlingar och injektioner är ju idag en väl beprövad metod för skönhetsbejakaren. Och när nu estetisk medicin är en trend fylls marknaden av mer eller mindre seriösa institutioner.
Helena Funseth startade redan i början av 2000-talet och har under åren kommit att bli omtalad för sin helhjärtade och proffsiga inställning till SPA-behanlingar och estetisk kirurgi.

Oavsett om du är nyfiken på fördelarna med Restylane eller bara vill ha en avkopplande massage så har Chic Clinic ett alternativ som passar. Ta med kompisgänget eller kollegorna och abonnera relaxen här på Clarion Hotel Gillet i centrala Uppsala. Pool, gym och bastu är bara förnamnen på Uppsalas mest gedigna SPA.

Telefontid: Mån-fre 9:00-17:00

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Chic Clinic!

Användarbilder på Chic Clinic Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.