Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

New India

1,5
2 betyg
Redigera New India

För att hitta ett verkligt indiskt lunchhak behöver du inte leta länge. New India ligger centralt i Bäverns gränd alldeles i närheten av centralstationen. Restaurangens kockar har utbildats på några av Indiens absolut bästa restauranger och lagar mat på autentiskt vis med en kryddning som man måste resa till Indien för att finna maken till. De prisvärda lunchbufféerna lockar många till restaurangen men se till att ta dig hit kvällstid också då stämningen är lugnare.

Användarbilder på New India Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2019

Som tidigare Uppsalabo blev jag besviken när New India successivt blivit sämre. Vi har ätit där sedan jag var liten, då vill jag minnas att maten var bättre - vet inte vad som hänt riktigt? Vi beställde mat för 5-6 personer och alla var missnöjda. K... Visa hela »

23 jan 2019

Lunchbuffen jag besökte var under all kritik. Maten var smaklös och det enda som var gott var brödet. Personale hade ingen känsla för bra bemötande av gästerna. Besöket här blev en stor besvikelse.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.