Vi hade höga förväntningar på Shibumi efter att ha ätit på Esperanto, men det finns en stor förbättringspotential på stället. Vi hade beställt ett bord, men bordsplaceringen var kaotisk och verkade mest skötas av pryoelever. Efter mycket om och en halvtimme efter bokad tid fick vi två platser vid bardisken. Vi beställde först ett glas champagne var och sedan när det var dags för några sashimi, så serverades saken i samma glas. Vi bad att få andra mer lämpade glas och fick då ett förvånad "Jag trodde Ni ville ha saken i de glasen" från servitrisen. Razor clams serverades sedan helt orensade med sandsäcken kvar. "Vi vill att det ska vara mer natur" fick vi till svar av den uppenbart okunnige kocken, som också serverade insjögös som sashimi, vilket torde strida mot Livsmedelsverkets regler. Nej, skärpning på alla plan!
Vi hade höga förväntningar på Shibumi efter att ha ätit på Esperanto, men det finns en stor förbättringspotential på stället. Vi hade beställt ett bord, men bordsplaceringen var kaotisk och verkade mest skötas av pryoelever. Efter mycket...
Stadens bästa sushi utan tvekan. Serveras runt disken med allt igenom de bästa råvarorna. Bokning essentiellt får att få plats vid bardisken närmast sushicheferna. Rekommenderas varmt.