Klassiska partybåten Patricia öppnar technogolv – varje fredag och lördag till 05

Den klassiska party- och nattklubbsbåten Patricia på Södermälarstrand väljer nu att satsa på mer elektronisk musik. Den 20 september är det nämligen premiär för det nya dansgolvet Machinebar där det ska bjudas på "techno i alla dess former" från lokala dj:s. Målet är att ha öppet varje fredag och lördag, hela vägen till klockan 05.

– Det är ett intimt golv för runt 50 personer med bra ljud och enkla, men stilrena, ljusuppsättningar, säger Isak Kignell som är nytillträdd artist- och eventansvarig på Patricia.

Det ökade fokus på elektronisk musik kommer även att märkas på andra ställen av båten. Till exempel gästas man av skivbolaget Tasty Recordings den 6 september, och den 13 september blir det elektronisk live-musik signerat Carlesjö.

Tycker du att Patricia är en underskattad klubbdestination?
– Ja, men då är jag väl lite partisk också. Men hos oss kan man besöka olika scener och dansgolv och hålla igång från tidig kväll till klockan 05. Jag tror på vår nysatsning kring musik och har stora förhoppningar på kommande månader med våra nya projekt och artistbokningar, säger Isak Kignell på Patricia.

Här är Facebook-evenemanget för öppningshelgen på Machinebar.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar