Vilka är vi? - Maja

Okej, här kommer min presentation av Maja Andersson, min bästa vän på denna jord. Får prestationsångest när jag läste hennes beskrivning av mig. Hon är så sjukt grym på att skriva och beskriva saker och personer på ett rättvist och bra sätt. Men ska försöka förklara för er vem denna sjuka och galna människa är!

Inte för att låta som en kliche, men Maja är den finaste personen som finns. Hon får vem som helst att känna sig välkommen och hennes hem är alltid öppet för alla som vill komma på middag, sova över eller om någon behöver ett hem för tillfället. Hon är grym på att laga mat och bjuder ofta på middagar, och som sagt, hennes hem är en underbar mötesplats där jag allt för ofta stannar kvar och bosätter mig i några dagar.

Som sagt, hon är den mest omtänksamma och galna människan jag känner. Hon bryr sig så mycket om sina vänner och sin familj men ibland får hon dock dåligt samvete om hon säger nej till något eller inte kan ses - det får hon sluta med, ingen kan vara överallt sammtidigt! Med galen menar jag att hon alltid är så sjukt öppen, ärlig och gör vad hon vill. Hon säger vad hon tycker och går ofta mot strömmen utan att bry sig.

Hon har sjuka fobier också. Ett stående ämne vi garvar åt i vår umgängeskrets är hur vi ska få in dessa fobier i hennes framtida möhippa! Hennes fobier är kethup, senap, lök och att få mjöl och andra torra saker på händerna. Ävenfast hatet är så stort glömmer hon sjukt nog väldigt ofta att beställa mat utan dessa ingredienser, och så får man ställa upp som vän och byta rätt med henne...

Hon är en allt eller inget person, om hon får för sig något, så sker det fort. Om hon kommer på att hon vill flytta, eller byta jobb, då händer det imorgon! Nä, men nästan! Maja är majoriteten av tiden en glad, öppen och sprudlande person som alltid vill hitta på saker och hon har ofta hela veckan planerad lite löst med olika middagar, häng i parker eller aw med vänner. Hon har alltid någon eller några resor planerade i sitt schema, för då är hon en lycklig jävel.


Jag till vänster, Maja till höger. Puss!

Skriv en kommentar