Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Älskade traditioner!

Förra veckan var vi på det omtalade "Älskade traditioner" på Södermalm. Har hört om detta så många gånger, och sett många personer på Instagram som brunchat här. Men har tyckt att namnet är lite märkligt, och inte riktigt fattat vad det varit för något ställe. Men alltså. Vilket jäkla ställe! Deras våfflor är de godaste kafé-våfflorna jag ätit, tveklöst. Inredningen går i retro-tema och hela stämningen för tankarna bakåt i tiden. Allt från dekorationer och musik till läsksortimentet och personalens klädsel är vintageinspirerat och stämningen är mysig. Personalen är trevliga och hjälpsamma och maten var överraskande bra. Deras specialitet är våfflor, både matiga och söta efterrättsvarianter. Vi åt en våffla med lax, pocherat ägg och grönsaker och den var verkligen så god som den låter. Tänk er en lyxigare macka. Det var ganska höga priser på detta kafé, men ändå värt pengarna tyckte vi. Till efterrätt provade vi en våffla med banan, grädde och glass som också smakade som en bra våffla ska smaka. Hit kommer vi tillbaka så snart vi kan!

Skriv en kommentar

Agnes L.

Åh så härligt att ni tog er dit. Jag har älskat stället sen första dagen de öppnade och jag var på plats. Superkul att ni börjat blogga också!

Mat S.
· Svar till Agnes L.

Ja det var verkligen så gott och mysigt. Tack för peppen <3

Fredrik J.

Grymt goda våfflor! Synd att halloumivåfflan försvann från menyn dock ūüėď

Mat S.
· Svar till Fredrik J.

Åh det lät ju som en DRÖM!

Kommentera