Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Till Österlånggatan 17 kan man gå till för alla olika tillfällen. Om man är sugen på en god drink på deras utesevering, eller om man vill dela på massor av smårätter med vännerna eller om man vill ha en redig burgare med öl och pommes. Allt är så gott! Denna restaurang tillhör Bockholmengruppen som har tio restauranger runt om i Stockholm, bla på Östermalm, Söder och på Gärdet. Vi föredrar att dra hit med många vänner och dela på massor av rätter, då får man smaka så mycket olika saker! :)

På bilden ser ni en underbar tonfiskburgare med avokado, krabbaioli, feferonidipp, salsa fresca & pommes frites. Fräsch och god. Det andra är deras fläskschnitzel
med grillade grönsaler, ramslökssmör, sallad, anchoiade & citron. Här är det prisvärt, gott och vi diggar deras coola inredning!

Skriv en kommentar