Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barcelona, en favoritstad! Varje gång jag kommer hit säger jag att jag måste bo här. Får väl ske nån dag! Här kommer några av dom bästa ställena jag var på denna gång. Både lite middagstips och bra frulleställen.

Cosmo, detta stället gick jag och Maja förbi en dag när vi var på span efter frukost, och det var så bra. Hit var vi såklart tvugna att gå igen. Stället är inrett med massor av konst på väggarna och dom serverar massor av goda juicer och mackor som du kan komponera själv. Så mysigt och så gott!

Mescladis är ett café och tapasställe som vi sprang på i Bornområdet. Så sjukt mysigt inrett med massor av knasiga detaljer och växter överallt. Älskar det! Här kunde man sitta länge och bara titta på allt. Vi drack sangria och åt batatas bravas och det kan va en av dom godaste bravas jag ätit! Hit måste ni gå.

Flax and Kale, ett sjukt bra tips från er faktiskt! Hit gick vi och käkade goda avokadomackor och göttigt kaffe. Servicen kan dom jobba på, då dom var ganska arroganta. Men gott, veganskt och mysigt ställe med många platser!

Bar Brutal, här serveras underbar mat med naturliga viner. Personalen är så engagerad och vill gärna tipsa om olika viner som passar till matet. Här åt vi ostar, salami, ostron (jag åt inte ostron, men vännerna! Älskar fortfarande inte ostron...sjukt eller?) och annat spännande. Mycket knasigt och annorlunda på menyn, men personalen förklara gärna om man frågar vad dom olika sakerna är! Prisvärt och så gött. Bästa middagen i Barcelona.

El Pacifico, ett mysigt tapasställe precis vid stranden! Här åt jag batatas bravas och sjukt god chorizo. Perfekt för lunch om man hänger på stranden en dag. Mycket fisk för den som älskar sånt!

Mexicá La Hacienda, ett mexikanskt ställe som finns på några olika delar av Barcelona. Här är personalen trevlig och maten supergod! Enkelt och inget tjafs! Riktigt stora och prisvärda portioner. Jag delade en vegetarisk enchiladas och drack en sjuk tabascodrink (rekommenderar den ej! Men echiladasen!)

Makamaka, ett riktigt nice burgarställe nära stranden också. Här åt jag god vegoburgare med avokado och massa gött, men det bästa var deras parmesanpommes! Det är dom godaste pommes jag ätit. Här kan man sitta både inne och ute och det är ett riktigt mysigt place med god sangria och bra service.

Ha det gött i Barca nu alla fina jävlar. Puss!

Skriv en kommentar