Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Sthlm Brunch Club!

Igår var det dags att prova ett hype-ställe! Alltid spännande när man ska prova ställen man hört mycket om, det kan bära eller brista så att säga. Men vad glad man blir när man blir positivt överraskad! Detta ställe är, som namnet inger, ett ökta brunchställe. Mycket burgare, äggröra, pannkaka, french toast, juicer, smoothies och bagels. HELT i vår smak. Vi var flera stycken i sällskapet, så vi beställde olika saker. Allt smakade bra! Bäst var nog laxbageln, eller den veganska french toasten. Priserna är relativt höga, men inte högre än något annat bra brunchställe i stan. Absolut värt pengarna. Vi kom dit en måndag eftermiddag vilket nog var smart, jag har hört att köerna är galna på helger. Gå hit, ni blir inte besvikna!

 


 

Skriv en kommentar

Ida B.

Den juicen ser så god ut! 😍 Det gör iförsig allt :)

Kommentera