Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Tre favoritkaféer med bra uteservering!

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är avis för Clara är på Zakynthos i Grekland... En annan knegar på här hemma medan den andre sitter och äter Moussaka på en solig playa med en Pina Colada i hand. Livet va.
Jag tänkte tipsa om tre härliga kaféer med bra uteservering i Stockholm! "Vart ska vi fika?" är en fråga vi ställer till varandra eller våra vänner ett antal gånger i veckan. Om det är sol ute brukar svaret bli någon av dessa ställen:

Pascal, Skånegatan.
Pascal finns både på Odenplan och på Nytorget, och leverar alltid fika till högsta kvalitet. Vi diggar mest den på Skånegatan då det är en bra uteservering och mysigt läge. (Ja, vi gillar Södermalm....) Det bästa på Pascal är deras croissant med nutella och jordgubbar, och såklart deras grymma kaffe.

Haga Bageri, Hammarby Sjöstad
Inte alls partiskt eller så. (Jag, Maja, jobbar här och spenderar många dagar i veckan här hehe.) MEN måste ha med detta på listan för det är ju så bra. Om man är sugen på riktigt fika är det hit man ska gå. Saftiga bullar, vackra bakelser och egengjord lemonad. Uteserveringen är stor och mysig, men solen kommer först fram efter klockan 12!


Johan och Nyström, Mariatorget
När vi är kaffesugna hamnar vi gärna här. Mysig, färgglad uteservering och bra iskaffe. Lite överdrivet dyrt, men det kan det vara värt någon gång ibland. Gillar att sitta här och kika på människor som spatserar på de mysiga gatorna vid Mariatorget!

 

Skriv en kommentar