Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Livets potatissallad

Sommaren är inte över! Det betyder att potatissalladens säsong fortfarande är vid liv! Enligt mig kan man slänga ner mycket gott i en sådan sallad men denna blev extra god och därför vill jag dela med mig av detta enkla recept.

Jag köpte allt gott jag älskar: soltorkade tomater, fetaost, bladspenat, gurka, tomater, färskpotatis, röd pesto och creme fraiche.

Koka potatisen, salta noggrant och dela i två delar. Blanda ner alla grönsaker och potatisen i en stor skål och pressa citron över allt. Sedan blandar ni creme fraiche och pesto till en röra som ni också blandar ner i salladen. Toppa med mängder av fetaost! Klart! Mat behöver inte vara krångligare än så. Eller hur?

Skriv en kommentar

Ida B.

Mums! Den blir det ikväll ūüėć

Kommentera