Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Pasta med ädelost, broccoli och valnötter!

Haj alla kottar! Hur mår ni? Jag är i Grekland, på en liten ö som heter Skiathos. Så sjukt mysigt här. Söta tavernor i varje hörn, fina stränder med sjukt kristallklart vatten. Drömmen. Kan fixa en liten guide, om ni vill? Kanske inte vanligaste resemålet, men någon själ kanske ska hit. Om inte annat BORDE ni åka hit någon gång.

Här kommer iallafall receptet på en pasta jag lagade för ett par veckor sedan, som några frågade efter. Gick på 10 minuter och blev så.jäkla.gott. Förutsatt att man gillar ädelost, vilket jag verkligen ääääälskar.

Koka pasta i massor av salt. Fräs ihop rödlök med olja, bitar av broccoli och smör, och tillsätt sedan ett par deciliter grädde. Smula sedan i ädelosten (ta en med mycket smak!), och låt gojsa utan att koka. Ha sedan i lite av pastavattnet så det blir extra krämigt, och riv sist över gränslöst med parmesan innan du vevar i pastan. Servera med hackade valnötter och hackad timjan. VOILA

Skriv en kommentar

Ida B.

Åh! Bästa kombon ūüôĆ

Kommentera