Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Tips på bästa plåtmaten!

Man står på mataffären. Inspirationen existerar ej. Paniken börjar smyga sig på. Vaaaaaaaaaaaad ska vi äta ikväll? HUR många gånger i livet har man sagt den meningen? Ständiga frågan. Min nya standard har blivit att om jag inte vet vad jag ska laga, då lagar jag allt. Allt jag är sugen på. Plockar på mig de grönsakerna som ser fräscha ut, den osten jag är sugen på och sen kompletterar man med vad man har hemma. Hepp, bästa maten är kirrad. Här om dagen lagade vi den här varianten med potatis, morötter, tomater, rödlök. In i ugnen i 30 minuter, och när den kom ut toppade vi med stekt halloumi, vitlöksfrästa champinjoner, bladspenat, fetaost och rödlök. Vi serverade spektaklet med en tsatsiki. HEPP, och middagen är klar. Andra grejer som är gott på plåten är sparris, broccoli, blomkål, kål av alla dess slag, nötter, örter och ädelost. Ta vad ni har helt enkelt. SÅ GOTT!

Skriv en kommentar

Ida B.

Igår var jag oinspirerad och gick givetvis in här för att kika på recept och få inspo! så det blev denna 😃 Rintigt gott och fick full pott hemma 😍

Kommentera