Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

FREDAG! HELG! LIVET! Jag älskar känslan av att ta fredag. Planera upp helgen med sina vänner, tagga för god mat och långa sovmorgnar. Sååååå underbart! En av de bästa grejerna med helg är ju att man äntligen har tid att fixa god och nice frukost. Så här kommer ett par tips på några enkla, goda lyxiga frullar som man kanske inte hinner fixa under veckodagarna. Here we go!

Avokadomackor med kokt ägg/scrambled på sesamknäcke
Alltså kombinationen ägg, avokado och knäckebröd och färska örter. Kan typ inte bli bättre. Detta runda knäckebröd med sesam är min favorit!

Bananpannkakor med färska bär och nötter
Banan, ägg, havregryn och vaniljpulver. VOILÀ! Stek på låg värme så pannkisarna hinner sätta sig ordentligt. Toppa med alla bär du gillar, nötter, kokos, kvarg eller annat du är sugen på. En favorit!

Smoothiebowl med hallon, mynta och äpple
JARRÅ! En smarrig bowl slår aldrig fel så att säga. Mixa yoghurt, frysta hallon, mynta eller basilika, färskpressad äppeljuice och lite kokosmjölk. Ös på med allt du är sugen på, vi gillar färska bär, frukter, jordnötssmör, egengjord granola, nötter och kokosflakes.

Skriv en kommentar

Ida B.

Mums!! Perfekt inför denna oplanerade helg 😃🙌

Kommentera