Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Bästa burgarställena i stan!

Okej hörrni! Här kommer våra bästa burgarställen i Stockholm. För hur gott är det inte med burgare, pommes och öl!? Berätta vilka era favoriter är så vi får gå till något nytt place också!

Phil’s Burger, (finns på flera ställen! Detta är bilder från när vi beställde från Foodora. Så underbart att använda sig av dom när man är en trött jävel!). Denna halloumiburgare är utan tvekan den godaste jag ätit i hela mitt liv! Guacamole, picklad rödlök, wonton, sallad, dressing och tomat. Otroligt! Beställ pommes och öl och du är i paradiset.

Krubb, Telefonplan. Detta stället är ganska nyöppnat i Telefonplan och ligger så lägligt till om man pluggar på Hyper Island Hahah! Så här åt jag lunch många gånger så att säga. Dom har riktigt goda burgare där man också får sötpotatispommes och vanliga pommes i menyn. Allt det ligger på ca 100kr. Har ätit olika burgare här och allt har varit riktigt gott. Det jag älskar är att det smakar så mycket! Ibland när jag beställer burgare kan jag tycka att dom är lame och utan smak...? Gå hit! Ett måste. Dom har också många platser ute där man kan njuta av solen!

Barrels Burgers & Beers, (finns på flera ställen, älskar den i Gamla Stan på Stora Nygatan mest!). Det jag gillar med det här stället är deras lite mer annorlunda burgare och atmosfären. En av mina favvosar är burgaren Eiffel med bea på! Så god. Älskar servicen och ölen på detta stället. Kan rekommendera det här som dejtställe! Haha

Prime Burger, Folkungagatan. Om du älskar sötpotatispommes och milkshakes, då är detta ditt place! Så gött. Pommesportionen är så stor så den kan man dela på och den är toppad med chili och dressing. En dröm! Min favvoburgare här är Californa Burger med guacamole!

Ut och käka nu! Puss och hej!

Skriv en kommentar