Jag tröttnar fan aldrig på att hata Facebook. Det har nästan blivit en hobby faktiskt. Man vet aldrig vad för korkad trend folk hänger på som lämmlar nästa gång... eller att se vad för nya idiotiska idéer folk utan liv hittar på.

Jag är tvungen att ibland använda Facebook eftersom vi administrerar några fanpages där. Då måste man ha en profil. På det sättet är jag alltså på Facebook... ofrivilligt... lite då och då. Igår vad det dags för lite uppdateringar och då ser jag att folk i min vänkrets har skrivit namnet på en färg på sin statusrad. Så här:


 

Först undrar jag vad i hela friden det handlar om? Vuxna människor sitter och skriver vitt, svart, lila etc på sin statusrad? Har jag missat något?

 

Nej. Självklart har jag inte missat något. Det är sällan det händer något viktigt på Facebook nämligen. Så vad handlade det där om då?

 

Jo, folk berättar vilken färg deras underkläder har.

 

Nice. Trevlig att se att folk sysslar med viktiga saker.

 

Vem i helvete bryr sig?!?! Idiooooooooooter!

 

Skriv en kommentar

Exakt!! Var själv inne på facebook och det var en våg av färger på statusraderna. Det är så fjantigt så jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Vem fan kom på idén och vem fan är så dum så att han/hon tar till sig idén?

Candy is GRÖN
- spyfärdig

Blååååäääähhhh!

hahaha men folk tycker fan underkläder är intressant. jag laddar ju upp pinuppor och shit på nätet och min mejladress ligger öppet där- så händer det lite då och då att nån lägger till mig på msn och antingen vill ha en bild av mina trosor, veta färgen på dem.

*block*

Håller med om det sk-t idiotiska att skriva färg på statusraden på FB, fattar inte heller varför nästan alla hakar på sånt tidsslöseri. Annars tycker jag för det mesta att det är kul m FB, jag håller kontakten med roliga människor ur bekantskapen genom livet som jag inte har möjlighet att träffa på annat sätt då vi bor i olika delar av världen.

· Svar till Molle

Som du använder Facebook är det ju bra! Just de där avlägsna människorna som man förlorat kontakten med dyker upp igen.

Det är de som hänger där 24/7 som jag inte förstår... fattar inte nöjet med att ha koll på andra människor...
Och koll? Folk ljuger röven av sig på FB.

· Svar till Molle

De kan liksom skriva:
"Ah.. sitter och drinker champagne och njuter av livet"

När de egentligen ligger i soffan i otvättade kalsonger och dricker öl.

he he he he he, håller med dig fullt ut!

hahah jahaa så det är därför dom skriver olika färger!
men shit..

Överöstes med facebookmail om den där skiten, och nu när tjejer "skvallrat" för grabbarna så försöker dom börja om med en ny grej. Detta meddelande började strömma till i min inkorg för några dagar sedan:

"Vissa killar har fattat grejen med färgerna på underkläder! INTE OKEJ!
Så nu är det dags att byta! Nu blir det dags att säga vilket humör/tillstånd du befin... Visa hela »

Kommentera