En kopp kaffe... ett glas juice... solsken... några mackor med vitlöksost och skinka... ett djupt andetag... bra musik... så har jag det.


Inte så mycket mer att säga än... tja... godmorgon på er! Ta ett andetag.... se er omkring... lägg tid lite tid på att bara vara... titta på kondensen på glaset fullt med juice... kolla på katten som går förbi med svansen i vädret... se din flickvän/pojkvän som tittar mot dig där du sitter med ett finurligt leende och njuter av livet... eller - om du är själv - bara "enjoy the silence"... lägg fem minuter på mindfulness och att bara vara...

Livet är så jävla skönt om man bara inser det lite då och då :D

Nu är det lördag! Nu kör vi!


Skriv en kommentar

började morgonen men en långpromenad i solskenet med hunden.

nu är det dags för en kopp te och lite gamla humorprogram.

så jäääävla gött.

Ja. Och min plånbok har fått sig en rejäl pungspark p.g.a. hårdvarufel i datorn. Grafikkortet sjunger på sista versen. FAN!

För att förstöra din morgon, för övrigt:

www.dn.se/nyheter/sverige/ostberg-slussas-ut-via-hunddagis-1.1064672

;)

hej, såg på din gamla blogg att du hade provat tricket med handukar runt xbox360. Jag har gjort samma sak idag och det funkade:) Undrar om du haft några problem efter det eller om det funkat felfritt. Så vet jag vad jag kan vänta mig. ha d gött/ jochen

· Svar till Jochen

Det gick. Dock la den av igen efter någon månad. Då tröttnade jag och kontaktade Microsoft. Det tog en vecka att få hem ett helt nytt :)
så de märker inte om du provar handdukstricket. Verkar det som iallafall :)
lycka till!

Började morgonen med att guida en grupp danskar i en park i ösregnet.... men bara glada miner även om det var blött.
Skön låt!

Tack=) då är det bara å vänta och se. Riktigt häftigt att det funkade iaf, kan jag lira ett tag till in jag måste skicka iväg det.

Kommentera