Hahahaha... varför?! Varför!?! VARFÖR?!? Tydligen ska de räkna på engelska... och någon får smisk om det blir fel... ingen förstår någonting... hahaha... japanska tv-program is the shit :D

100 - ten... ten... tentententententententen...

:D


Skriv en kommentar

Japaner äger! Såg ett sjukt klipp där de kör typ dolda kameran och fejkar att en sniper typ skjuter ner alla människor i ett rum under en anställningsintervju.

Folk trillar ihop till höger och vänster, glas sprutar och killen har (så klart) galen panik. Under tiden så hör man hans kompisar, som fixat till luret, sitta och garva. Det är helt sjukt.

Detta är en klassiker. Tävlingen går ut på att det skall vara tyst i "klassen". De som får smisk är de som inte kan hålla sig för skratt.

Japansk förnedringsTV är extrem. Vissa shower klarar jag inte av att se på för det blir för mycket förnedring för deltagarna. Men shower som denna är kul.

· Svar till Antropos

Så sjukt bra när han börjar köra tentententen till hundra... LOL!

Haha, helt galet. Har tittat på några klipp nu och inser nu innebörden av titlen på programmet man körde på svensk tv: "I survived a Japanese tv-show".
Helt galen underhållning. Förnedringshumor på hög nivå.

haha, så sjukt :)

hahah såg den för ett tag sen fog av garv, så jag var tvungen att kolla in det hela lite närmare, här är ett likande koncept! går ut på att man ska vara tyst i biblioteket!
www.youtube.com/watch?v=6GUKG87n4vo&feature=related

"Jap-Ass"

Jag undrar när du ska kolla din mail? Att du inte kommenterat min länk om killen i bagageluckan som håller släpet...jag är förvånad. Jag flabbade så jag fes!

· Svar till Geniusloci

Hahaha... jo.. läste den där. Galet roligt.

Tänkte väl det! TVÅ snillen, en som kör och en som ligger i bageluckan....

Kommentera