Läste i AB att kungahuset drar på sig massor av felparkeringsböter. Tja... de flesta vet redan vad jag tycker om kungahuset. Att vi omedelbart borde avskaffa tramset eftersom det är förlegat! "Tradition!" skriker vissa? Tja... vi brände häxor en gång i tiden men det gör vi inte nu längre.

Enda sättet ni kan få mig att gå med på att ha kvar kungahuset är om vi börjar behandla dem som djur i en bur. De ska få bo på slottet... de ska fortfarande få pengar... men det är dags för dem att börja dra in lite stålar. Hur då? Jo... vi ska sätta glas i hela slottet. Man ska kunna betala för en biljett och kunna titta in på kungafamiljen 24/7. Små skyltar med "Mata inte Kungen!" och "Ge inte Carl Philip sprit!" eller "Reta inte Silvia för hennes uttal! Hon har bara bott i Sverige i en miljon år!" sitter uppsatta lite varstans.

Skitsamma... argh... jag och min hjärna... det var ju inte därför jag skulle blogga! Fan. Utan det jag egentligen ville var att när jag läste lite om det där med knuggen och hans bravader så lärde jag mig något jag inte vetat innan... han är straffrättsligt immun! Vet ni vad det innebär?! Jo... han kan mer eller mindre få en gubbflipp... sparka sina livvakter i pungen, spränga några bilar i luften på vägen till banken och där - med sina jaktvapen - sno några extra miljoner till dotterns bröllop och lugnt åka tillbaks till slottet igen. Utan påföljd.

När han - knuggen alltså - blev stoppad för något år sedan för att ha kört in i en bil BAKIFRÅN - så gjorde polisen inte alkotest på honom (vilket ALLTID ska göras... tjänstefel från polisen) och knuggen väntade inte kvar själv utan lämnade några hovtjänstemän bakom att "ta hand om det". För "knuggen" står över lagen och har inte tid med sånt trams. Jag menar... i hans ögon var det väl en jobbig "undersåte" som angrep hans bil.

Jag får spel på sånt här. Avskaffa kungahuset!

"Men vad ska de göra då?" frågade en på jobb.

"Ja... inte fan vet jag. Skaffa ett jobb? Bli kung i ett annat land kanske? Om vi smörar lite för Norge kanske de kan ta honom."

"Hans majestät konungen" - pffft...

En eloge till medierna som envisas med att säga "du" till honom i intervjuer. :D

Jag funderar på att ta en bloggpaus när Grävskopan ska gifta sig nu i sommar. Jag måste nog lämna landet under den tiden... av hälsoskäl....


Skriv en kommentar

Det är ju inte bara kungen. Diplomater och ambassadörer har ju också straffrättslig immunitet. Fast de kan ju bli utvisade. Kanske något man borde införa på kungen?

Än värre är att statsministern och riksdagsledamöterna, m.fl har en viss immunitet de också.

· Svar till Antropos

Va?! Ännu fler?! Hmm... det skulle förklara en del...

BTW. Powergarvade åt de små skyltarna.

· Svar till Antropos

:D

Du får dra upp och blogga om date--rape-eventet tillsammans med han den där "hovjournalisten" till filur som "hängde" med Victoria. Orkar inte ta reda på vad snubben hette, du bloggade om honom för ett tag sen :D

· Svar till Vegetal

Hahahhaa... Johan T Lindwall... jodå... jag har lite smaskigheter på honom inom kort. :D

"bli kung i ett annat land".... hahahahaha, så roligt. Fast det där med immuniteten är inte roligt. Jag visste inte att det var riktigt så, lite skrämmande.

Den här ska du få av mig... bara för att jag är så jävla gullig. :) I lagom tid för bröllopsfrenzyn
www.missjuniversum.se/shop/11782/art82/h8074/3198074-origpic-572ac1.jpg

Enjoy! ;P

· Svar till Neurotiska Hanna

Äckligt. Usch. FYYYY!

Trodde jag du visste! Det har ju gjorts så många sketcher på om vad kungen egentligen borde göra med sin immunitet om han hade humor och lite stake.

Mitt förslag, om jag själv hade gått i hans skor, är att göra något sadistiskt kriminellt mot Lindwall!
Så hade jag knallat in till tingsrätten (?) medan tid fanns, och plockat på mig Scientologernas bibel och gett den åt folket att läsa. Ti-hii! Massa an... Visa hela »

· Svar till Geniusloci

Inte en aning. Jag har noll koll på den där inavlade familjen. blir bara irriterad när jag får reda på något om dem så det är nog bäst.

Nämen, nu går jag igång - bara tänk vad man kan göra med imunitet! Säger bara ordet pedofiler....

· Svar till Geniusloci

Precis...

Tänk så här, om vi inte har en kung som statschef så får vi en politiker på posten istället. Just det, en POLITIKER. F.ö. drar de in pengar, så de kan gott behålla min tia.

En politiker kostar mindre än en kungafamilj!

Kommentera