Jag skrattar så jag får ont i magen! Ni som läser här vet vad jag tycker om medelålders tävlingscyklister som envisas med att cykla mitt i vägbanan!

Så varför känner jag mig så glad idag med ett elakt flin på läpparna?

Kolla in här. <- Länk till dagens absolut bästa nyhet!

Hahahahahahaha... jag ser framför mig en medelålders cykelsnubbe i spandexbyxor som ligger gråtandes på marken som en tjurig liten unge vars dag inte riktigt blev som han hade tänkt. Som tycker att livet är så jävla orättvist.

Hahaha... så här... livet var orättvist. NU blev det rättvist.

Håll er på cykelbanorna era tour-de-france-trafikblockerande-amatörer!

PS... checka in mitt gamla inlägg. Av någon anledning har DET inlägget fått en massa arga kommentarer idag och inte det här.

Skriv en kommentar

Ha ha helt underbart ju! Folk som inget vett har skall skit ha punkt slut!

Pezster 
· Svar till Linda

Jag bara njuter. Funderar på att ta en whiskey ikväll.

Whoa!!! Vad mysigt! (^_^)
Bästa som hänt sedan skivat bröd uppfanns!

Pezster 
· Svar till LOL

Hahahaha... eller hur.

Underbart ;-)
100% är glada!

Pezster 
· Svar till JB

Detta borde bara en riksnyhet! Tänk så många människor som blivit glada!

"...använt vägen för att han bedömde att det var säkrare. Han är tävlingscyklist och brukar hålla hög fart."

HAHAHAHAHA!
Faktiskt, Pezster. Han är fakiskt JÄTTESNABB på sin cykel! Han tävlar i världens tredje töntigaste sport! (Först kommer såklart hästskokastning, sen isdans.) Och eftersom han inte är en vanlig cyklist utan faktiskt kör jättmycket fortare än a... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... nu ska jag köra JÄTTEnära alla cyklister som är ute och fjantar sig på vägarna där det finns cykelbanor. Faktum är att det ska bli min nya sport ;)

"Att plåga utövarna av världens tredje töntigaste sport"-sporten ska införas i alla större idrottssammanhang. Jag siktar på OS-guld redan i vår.

Jag ser framför mig redan nu när utövare av denna sport samlas vid s... Visa hela »

Kan ju bara nämnas att cyklisten i fråga är yngre än dig. Dessutom tror jag inte att cyklisten i fråga körde så långsamt så att han skulle ha blockerat trafik, snarare att pensionären i fråga prompt skulle tvinga sig om. För vem vill väl köra långsammare än en cyklist då man kommer i sin 2 tons plåtburk.

Nåja, ska låta dig återgå till hånandet av alla icke-bil... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Foobar

Jajajaja... blablabla...

Det viktiga är att cyklisten fick böter för att han inte fattar att han och hans tvåhjuling hör hemma på cykelbanan... det VIKTIGASTE (och jätteroliga!) var att bilisten fick bumpa till honom.
Stödhjul, någon?

Var ju bra att han inte verkat skadat sig allvarligt, måste dock säga att jag upplever att dessa tävlingscyklister verkar sakna självbevarelsebedrift, samt konsekvenstänkande sinnen för propotioner, att snurra ut och kryssa mellan bilar i rusningstrafik är nog lika farligt som att dra på sig en naturtrogen älgdräkt och ränna runt lite slumpmässigt i skogen under älgjakten

Pezster 
· Svar till Mikael

Hahahaha.... dra på sig en naturtrogen älgdräkt och... lol!

Det är så "kul" att läsa alla hat-kommentarer av människor som helt tydligt inte har en aning om vad dom skriver om. Det händer ju "ALDRIG" att bilister korsar cykelvägar utan att se sig för, och framför allt inte tror att en cykel kan komma i 30-60km/h på denna. En cykel hörs inte och det kan därför vara direkt livsfarligt att köra om gångtrafikanter, exempelvis småbarn som inte vet om att nå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sune

Jag känner faktiskt en som cyklar... fast han har liksom sina favvoställen där han håller till utan att vara ivägen. Och - enligt han själv - för att ingen ska se honom i de där kläderna.

Märk väl… en cyklist som cyklar intill KANTEN på en sjuttioväg har jag inga större problem med… det är när jag ska ligga bakom i 40 km/h och anpassa MIN hastighet för den där pedalande idioten som... Visa hela »

Eftersom jag inte bevittnade händelsen, och morsan inte tvingade på mig spandexbyxor när jag var liten, så har jag ingen förutfattad mening i skuldfrågan.

Med hänvisning till ditt andra inlägg idag så ser jag det mer som en tragisk studie i vad som kan hända när <b>två</b> självutnämna poliser möts i trafiken.

Pezster 
· Svar till bilist/cyklist

Jaaaa... öh... visst.

Sune: Om jag har förstått det hela rätt så väljer du att cykla bland bilarna för att det är, citat: "direkt livsfarligt" att cykla på cykelbanan pga gångtrafikanterna, samtidigt som du påpekar att det är ÄNNU farligare att cykla bland bilarna...?
Förklara gärna närmare. Det är alltid intressant att se hur stolpskott tänker.

Och det är väl klart att ingen hatar cyklister, fö... Visa hela »

Liten tanke här bara: Om det nu inte går att cykla snabbare än 30 km/h på cykelvägar, varför inte *ostig-skämtmarkör-cymbal* cykla i 30 och vara nöjd?

Jag menar varför anser exempelvis "Sune" att han ska kunna blåsa på hur mycket han vill, och tvinga bilister att snigla fram i hälften av tillåten hastighet på MOTORvägen? Kan Waffen-Spandex hålla 70 på en 70-väg, fair enough. Visa hela »

Haha nu kommer cykelmaffian o tar dej!!! :)))

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Ja... de är på väg hit i full fart på sina hojjar. Jag ser dem på de där små flaggorna de har satt på sina cyklar. (du vet de där så man ska se dem bakom häckar).

Det jag stör mig mest på är att cyklister inte har någon jävla koll på trafikregler. Att de inte får cykla på övergångsställen? Inte en chans. Att högerregeln gäller även för dom när cykelvägen råkar korsa vägen? Nej, det är bara "eyes forward" och trampa allt vad man förmår.

Jag såg denna på Aftonbladet, och tänkte på dig. Mycket riktigt hade du redan bloggat om det!

Den här domen är ren poesi! :D

Pezster 
· Svar till Henrik Breivik

Poesi var ordet!

Hahaha jag tänkte också direkt på dej.
Själv jublade jag när jag läste artikeln
Har ju en sån är tricky korsning med övergångställe/vänstersväng vid jobbet där cyklisterna bara blåser rakt på när det är grön gubbe ...har hänt flera gånger att man nästan haft en spandexklädd sak inmosad i sidan på bilen!
Grön gubbe - kliv av och led cykeln över så... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Cian

Det värsta är att en mosad spandexsnubbe i sidan på bilen är otroligt jobbigt att få bort. ;)

Ett helt annat ämne, menlika roligt;)
www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5367755

Pezster 
· Svar till Mike

Jag kom precis på varför det är så överdimensionerat många arga cyklister här dessutom. De kommer från happymtb.org. Hahahaha... jisses.

Pezster 
· Svar till Mike

Hahaha! Vilken snubbe! (hänvisar till din länk jag glömde kommentera). Svärduppfostran!

"Världsklass!" Jag skrattar så jag gråter:)

problemet med cyklister är själva cykeln, eftersom den inte är motordriven så har folk någon sorts underlig uppfattning om att A) Trafikreglerna gäller inte mig B) Om det händer något är det bilistens fel och om det gäller en gångtrafikant så kan det inte vara så allvarligt för jag har ju ingen motor.

Pezster 
· Svar till Argosy

Precis. Eller när de står vid ett rödljus och balanserar som värsta cirkusmänniskorna med cykeln så de ska slippa sätta ned foten. För det är ju såååååå jobbigt att behöva starta från absolut stillastående.

:D

Även om jag inte alls håller med dig var det kul läsning. Synd bara att du ger intryck av att vilja skada andra människor, kanske för livet, för att du irriterar dig på dem. Man passerar på något sätt gränsen för anständighet när man uppmanar andra att försätta någon i livsfara.

Det absurda är dessutom att du i föregående inlägg orerar om hur cool _du_ är som bryter mot la... Visa hela »

hahah skön hemsida

Foobar: fast gubben signalerade att han ville köra om, och cyklisten körde ut mitt i vägen för att "han inte ville bli omkörd"...

och till cyklister - nej, man kan inte köra 40 på en cykelväg - SÅ GÖR INTE DET, anpassa er efter situationen. blockera inte heller trafiken genom att köra 40 på en 70-väg. hitta en väg med 50 eller nåt så kanske 40 kan vara hyfsat acceptabelt om ni kan hålla... Visa hela »

Nisse, det är tillåtet att ställa sig på trottoaren (och även på gågator) vid i och urlastning av fordon. Ponera att du har något som väger 50-60kg som skall levereras någonstans och har 200m till närmaste ledig parkeringsplats. Du har dessutom fordonet fullt med annat, som gör att du inte kan ha med dig t.ex. en säckkärra som hjälp. Åker du lastbil kanske du har en gaffellyftvagn (handtruck) med dig, men den... Visa hela »

Bara i Sverige som detta är ett problem. I Italien kör folk som F1 förare. Tempot är avsevärt högre i trafiken men inte f-n får bilister för sig att mordhota medtrafikanter, vare sig cyklister eller andra. Avsaknad av trafikvett verkar vara det mest genuint svenska man kan tänka sig. Arga män i alltför snabba bilar (notera dock att detta bara gäller sportbils-wannabees, inte de som kör riktigt snabba bilar). Kanske något fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Charles

Hahahaha... Du skriver i början att bilister inte får mordhota... du tycker det är fel... och sedan avslutar du själv med ett litet hot?

Öh... oj? Det där med fingrarna på tangenbordet gick inte så bra idag, va?

;)

Det var inte ett hot Pez utan ett vänskapligt löfte. Dessutom är jag svensk så jag är således lika mycket idiot i trafiken som alla andra (svenskar alltså).

Audi eller BMW?

Pezster 
· Svar till Charles

Hahaha... störd. Det är nästan så jag hoppas...

Kommentera