Om Bali var fantastiskt så har jag inga ord för denna söta lilla ö. Här är allt verkligen jättelugnt och så himla gulligt på något sätt. Inga riktiga vägar och inga motordrivna fordon finns här. Vill man färdas på ön så är det dessa färdmedel som gäller:

 

Cyckel..

 

 

.. eller havremoped.

 

 

Väldigt miljövänligt och gulligt : )

 

Det första vi gjorde när vi kom hit var att hoppa i plurret och kolla in hur snorklingen är, och precis som jag hoppats på så är det jättefint! Och som på beställning så hittade vi en sköldpadda som vi badade med ganska länge. Den var jättestor, vilket jag inte var beredd på, så först blev jag lite skraj för den men den visade sig vara jättesnäll och simmade runt och käkade mest. Jag hade tänkt mig att man kunde se en liten söt sköldpadda eller två men den här var lätt över en meter lång!

 

 

Jag tror att jag kommer att få snorkelabstinens när jag kommer hem!

 

 

Nu ska jag försöka hitta en god kopp kaffe här nånstans, det är ju inte alltid det lättaste tyvärr. Sen senare ikväll blir det middag med en svensk tjej och hennes aussie boyfriend som vi träffade på båtresan hit ut. Kram till er alla och hoppas ni får en fin lördag!

 

Skriv en kommentar

Bananer e still the shit!

Va underbart zara... vi ska everntuellt åka dit i sommar 2v ;) Pusss miss uuuu

Gör det Seppo!! Det är underbart!!

BK, bananer?

Kommentera