Jag älskar mat som säkert ingen läsare missat och den är FANTASTISK här i Bali!!! Det enda problemet är att min kropp utvecklats till nån slags köttbulleliknande form. Lihapulla ni vet. Jag förstår om ni är skadeglada för det är ju ganska skönt när någon i ens omgivning blir lite rundare i kanterna för då känner man ju sig själv helt plötsligt ganska smal. Herregud vad elakt det är! Men jag har tänkt såhär att det vore ju jättedumt att banta när man är här och allt är så gott och man kan njuta av olika slags fantastiska matupplevelser, så jag får fettsuga mig när jag kommer hem istället. Näää, nu ljög jag. Jag hade som tänkt börja träna, jag kankse joinar den där bikram-yoga sekten eller nåt. Vad säger ni, kan det vara nåt för mig?

 

Det jag ville berätta är att om ni behöver lite extra hull inför ett kommande krig eller nåt, så åk till Bali, så enkelt är det.

 

 

Ni ser ju menyerna, huuur stooora som helst!!! Svårt att nå upp och se vilken maträtt man vill ha när man bara är en och en halv meter. Tur att Miki var med och kunde hjälpa mig : )

Skriv en kommentar

Fin meny, skönt med tjejer som gillar mat!

hahaha vilken cool meny ;)

Kommentera