Det känns som fredag idag!! Kanske för att Tilda och Seppo drar till Finland idag eller för att jag bara är kokkobello i huvet och glad idag så det känns som att man har hittat helghumöret redan : ) Tänk så det kan svänga om från en supertråkig start på veckan! Det är så mycket roligt inplanerat nu det närmaste dagarna, middag med min älskade Jemppa och kaikki!

 

Från det ena till ett flygplan så har jag funderat på en sak sen igår. Jag lunchade med kära Mackan igår och vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord och så sa han mitt i allt "Zara, du är verkligen aldrig helt nöjd, du ger dig inte".. Han har ju helt rätt den gamle kåltrasten! Helt rätt, och han om någon känner ju mig. Egentligen är det ju ingen nyhet för mig, men det fick mig att börja fundera.. 

 

 

Jag vet att jag är en person som ständigt är på jakt efter nya utmaningar, något nytt och spännande, något roligare, något bättre. Det är ganska dåligt va? Eller? Samtidigt så tänker jag på att jag aldrig skulle ha varit där jag är idag utan mitt driv. Jag har ju faktiskt ett ganska bra liv som ingen annan ordnat för mig än jag själv. Jag har levt som jag blivit uppfostrad, till en självständig tjej som kan klara sig själv. Sen VET jag att det går något gammalt snack där hemma uppe i norr om att jag glidit fram på någon slags räkmacka i hela mitt liv, vilket är totalt bullshit och bara visar att dom tydligen inte känner mig egentligen. För jag kan meddela att om det är räkmacka jag glidit på för att vara där jag är nu, då är det en väldigt jävlig macka med satans hårda bromsar.

 

Och så är det ju faktiskt så att det är skönt att människor är olika och har olika ambitioner i livet. Alla behövs på olika platser och jag ser inte ner på någon som är nöjd, tvärtom, det måste vara väldigt lugnt och skönt att vara det. Jag menar, någon måste ju jobba på ICA så jag kan handla min mat..

 

 

Skriv en kommentar

Zara. Var stolt över ditt och jag tycker det är bra med människor med driv. Annars skulle hela sverige ligga på sofflocket.

ditt driv kommer göra dig till nåt ännu större en vacker dag och tänk att alla val du gjort har ju tagit dig till dit du är idag!! Ibland behöver tom du lugn och ro och därför ska du äta middag hos mig på fredag! =).

ciao!

Jag har en låt till dig! Vänta på pinneminne med bilder och låt!

Tänk positivt. Ta vara på livet. Allt kommer att lösa sig.

Kommentera