Brewers Beer Bar Tredje Långgatan

4,2
5 betyg
Ölbar
Hemsida
Instagram
Brewers Beer Bar
4,2
5 betyg
Hemsida
Instagram

Brewers Beer Bars 14 kranar representerar framförallt lokala ölsorter, men räkna med ombyte då baren drivs av riktiga entusiaster. För den som vill ha något till sin bärs erbjuds även hantverksmässiga surdegspizzor med nytänkande toppings. Baren håller dessutom regelbundet i olika typer av provningar, inte bara av öl utan även av utvalda vin- och spritsorter.

Se även Brewers Beer Bar Magasinsgatan

Föreslå ändringar

Användarbilder från Brewers Beer Bar Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Brewers Beer Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 apr 2023

Riktigt bra pizza! Jag vill börja med att säga MUMS! Det fanns många veganpizzor att välja mellan och jag fick be personalen om tips. Jag fick en fantastisk god pizza med coctailtomater, pesto och basilika. En riktig hit! Också bra om man gillar suröl på tap. En... Visa hela »

5 maj 2019

Vi tog med oss ett par pizzor från Brewers och hade en mysig hemmakväll. Gillar verkligen när man kan få take-away som är på denna nivån (även Foodora fungerar), även om det alltid är mysigast att äta på plats.

Pizzorna ä... Visa hela »

3 jun 2020

Spännande pizzor och stort utbud på öl, massor av roligt jag aldrig sett eller testat tidigare. Pizzan är prisvärd men tycker de ligger i absolut överkant med priserna för ölen. En stor stark kostar nästan alltid runt 100 kr, om inte mer. Det är ju... Visa hela »

2 mar 2021

Helt ärligt de godaste pizzorna jag någonsin ätit. Hela världen inkluderad. Magic Mushroom och Pumpkin Honeybunny är helt insane. Och personalen är störtskön.

12 jan 2017

Supertrevlig och informativ personal, givetvis god öl också. Även bästa pizzan på länge!