Hagabadet Drottningtorget

3,5
4 betyg
Spa
Hemsida
Hagabadet
3,5
4 betyg
Hemsida

I Hagabadets spa mitt i centrum känner man historiens vingslag. Delar av den gamla stadsmuren som en gång fanns runt Göteborg har blivit fond i sparummet och granit från urtiden finns bevarad. På det underjordiska spat är alla som är sugna på att slappna av i historisk miljö välkomna. Utöver de många spabehandlingarna finns även ett stort utbud av yogaklasser. Gäster på Radisson Blu Scandinavia Hotel som ligger i direkt anslutning har fri entré. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hagabadet Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Hagabadet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Nybyggd och fräsch spaanläggning i källaren på Radisson. Känns väldigt lyxigt och inredningen är jättefin 😍 Flera härliga duschar och bastuanläggningar. Gymmet är litet men bra, och öppet dygnet runt. Personalen är trevlig och hä... Visa hela »

21 sep 2021

Vilken oas mitt i centrala stan! Blev kär första gången jag var på yoga och spa som min dotter bjöd mig på. Sedan dess är jag medlem på Hagabadet! Kan starkt rekommendera. Går hit 2-3 gånger i veckan för ett yoga pass och spa.
Äl... Visa hela »

30 apr 2022
20 jan 2022